Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

H Ομογένεια της Φιλαδέλφειας ετοιμάζεται για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

H Ομογένεια της Φιλαδέλφειας ετοιμάζεται για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, Νικόλαος Σπηλιώτης, μέσω μιας επιστολής προς τους συλλόγους και τις κοινότητες μέλη της Ομοσπονδίας ανακοινώνει τη σύγκληση πανομογενειακής συγκέντρωσης για την παρέλαση της 2ας Απριλίου στην Φιλαδέλφεια.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στην κοινοτική αίθουσα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Φιλαδέλφεια και είναι ανοικτή για το κοινό, διότι όπως αναφέρει και στην επιστολή ο κ. Σπηλιώτης, θα συζητηθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πριν και μετά την παρέλαση, καθώς επίσης και το θέμα της εκλογής των τελεταρχών.

Η Ομοσπονδία την Κυριακή διοργάνωσε στην κοινότητα του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Ευάγγελος ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε επιτυχίες στην Ομοσπονδία και κάλεσε τους παρισταμένους να κινητοποιηθούν ώστε η παρέλαση και οι άλλες εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία. Οι προετοιμασίες για την παρέλαση της Φιλαδέλφειας έχουν προχωρήσει αρκετά.

Ηδη έχουν λάβει την έγκριση από τις δημοτικές αρχές για τις εκδηλώσεις της 1ης και 2ας Απριλίου και επί πλέον έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή του αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις