Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κόμματα και λαός σε πλήρη αναντιστοιχία

Κόμματα και λαός σε πλήρη αναντιστοιχία

Οι εθνικές εκλογές δημιουργούν σύγχυση και ένταση στον ελληνικό λαό που περιμένει να ακούσει λύσεις για τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν φέρει, κι αντί αυτού εισπράττει τρόμο, φοβία και ένταση.

Του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη

Τα κόμματα δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά στη χώρα και οι ψηφοφόροι θα κρίνουν αυστηρά πρόσωπα και πολιτικές.

Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο αντοχής των πολιτών και οι πολιτικοί σχηματισμοί δεν ασχολούνται καθόλου με τη καθημερινότητα του λαού.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Νέα κόμματα που παρουσιάστηκαν τη περίοδο των ευρωεκλογών υποσχέθηκαν νέα πρόσωπα που δε θα είχαν καμία ανάμιξη με τη πολιτική και εξαναγκάστηκαν να συμβιβασθούν με στελέχη φθαρμένα και «πολυταξιδεμένα» στο χώρο της πολιτικής.

Μέσα στη παραζάλη της χώρας προέκυψε κι ο εξαφανισμένος «σωτήρας» Γιώργος Παπανδρέου που μας οδήγησε στα μνημόνια και στην εξαθλίωση.

Αναζητούμε το πατριώτη-πρωθυπουργό που θα έχει το σθένος και τη δυναμική να διαπραγματευθεί με τη καγκελάριο κα Μέρκελ, το κ. Ντράγκι από την Ε.Κ.Τ και τον κ. Γιουνκέρ από την Ε.Ε. Θα μπορεί να παρουσιάσει ατζέντα μεταρρυθμίσεων, θα διεκδικήσει αξιοπρέπεια για το λαό του και θα προκρίνει οικονομικές λύσεις βιώσιμες και κυρίως με μακροπρόθεσμη ισχύ!

Η Ελλάδα άλλαξε, οι Έλληνες εργαζόμενοι δουλεύουν περισσότερο με χαμηλότερες αποδοχές και η ανασφάλεια στο χώρο εργασίας έχει χτυπήσει κόκκινο.

Μπορούμε να πετύχουμε ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και ευημερίας, αρκεί να εναποθέσουμε τις τύχες της πατρίδας μας σε σοβαρούς και έντιμους πολιτικούς, με ευρωπαϊκή εμπειρία, νέες ιδέες και γνώσεις διοίκησης.

Να τολμήσει ο πολίτης να απομακρύνει όσους τον έφεραν σε αυτό το χάλι και με την «ειρηνική του επανάσταση» να τους τοποθετήσει εκεί που τους αρμόζει...

Στο ευρωπαϊκό στερέωμα η χώρα μας να ανακτήσει τη κυρίαρχη θέση της και να προχωρήσει ταχύτατα στην εξεύρεση επενδυτών που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης και «επιχειρείν».

Αλλάζουμε τα πάντα για να δημιουργηθεί ένα γόνιμο σοκ που θα ανατρέψει καθετί στάσιμο, αντιπαραγωγικό και αλλοιωμένο στη πατρίδα μας.

Στο επόμενο προεκλογικό διάστημα θα ακουστούν πολλά. Οι παραγοντίσκοι θα παίξουν τα ρέστα τους για να πετύχουν τη διασφάλιση των συμφερόντων τους. Η συμμετοχή στη κορυφαία δημοκρατική διαδικασία-εκλογές θα δώσει στη χώρα μας το δικαίωμα να ελπίζει να παραμείνει όρθια και ακηδεμόνευτη.

Τώρα θα αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του. Είναι η ώρα της κρίσης με τον άνθρωπο σε προτεραιότητα, έξω από μνημόνια και ξένες εντολές.

Η Ελλάδα σε χέρια ελληνικά με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις.