Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«Δε θα επιτρέψουν ποτέ στην Ελλάδα να φύγει από το Ευρώ»

«Δε θα επιτρέψουν ποτέ στην Ελλάδα να φύγει από το Ευρώ»

Όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θέλουν να μας διώξουν ή ότι θα μας επιτρέψουν ποτέ να φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ και να θέσουν έτσι σε κίνδυνο αυτό που τόσα χρόνια ύπουλα σχεδιάζουν,δηλαδή την κυριαρχία τους στην Ευρώπη,πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Του Νίκου Κουντουρά, Πολιτικού συμβούλου

Capture

Πρέπει να το ξανασκεφτεί όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θέλουν να μας διώξουν ή ότι θα μας επιτρέψουν ποτέ να φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ ενώ παράλληλα μεταχειρίζονται κάθε αθέμιτο και βρώμικο μέσο, εκφοβισμό, εκβιασμό, απειλές, κλείσιμο τραπεζών,ωμή απροκάλυπτη παρέμβαση στις ύψιστες εσωτερικές δημοκρατικές μας διαδικασίες,στις Εθνικές εκλογές με εντολή να ψηφίσουμε μνημονιακά,και τώρα στο δημοψήφισμα να ψηφίσουμε “Ναι”στα μνημόνια και την λιτότητα.

Εάν ήθελαν να μας διώξουν θα έκαναν τα ακριβώς αντίθετα και θα μας προέτρεπαν μάλιστα να ψηφίσουμε “Όχι” για να φύγουμε μόνοι μας αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει διάταξη αποπομπής. Αντίθετα η ένταξη στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη.

Η Ελλάδα είναι ο πιο σημαντικός κρίκος στην ευρωπαϊκή αλυσίδα λόγω γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής θέσης, πλούσιου υπεδάφους πολύτιμων κοιτασμάτων κλπ. Δεν θα ... σφάξουν την αγελάδα που αρμέγουν τη στιγμή που κερδίζουν δις από την Ελληνική κρίση.Το κυριότερο όμως είναι ότι θέλουν να ελέγχουν το χρέος μας να μας έχουν ομήρους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Γερμανία θα κάνει τα πάντα και εννοώ τα πάντα!!! για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση. Θέλουν όμως και δεν το κρύβουν να διορίζουν τις κυβερνήσεις της αρεσκείας τους. Αυτός είναι ο στόχος τους για όλη την Ευρώπη.

Άσχετα λοιπόν με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος,από την Δευτέρα θα υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις.

Το “ναι” σημαίνει ότι δίνουμε το δικαίωμα και την συγκατάθεση να μας επιβάλλουν μνημόνιο με σκληρότερα μέτρα όπως κυνικά και με θράσος δήλωσε ο Ντάισεμπλουμ. Επίσης για την διατήρηση του επαχθούς και επονείδιστου χρέους όταν το ίδιο το ΔΝΤ δηλώνει επίσημα πλέον ότι δεν είναι βιώσιμο και ότι χρειάζεται τουλάχιστον 30% ελάφρυνση, όπως άλλωστε και όλοι οι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες. Παράλληλα απεμπολούμε το δικαίωμα μας στη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων.
Το “ΟΧΙ” είναι συνυφασμένο με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού Έθνους. Σήμερα σημαίνει ότι απορρίπτουμε την υποταγή, τα μνημόνια την σκληρή λιτότητα και την εξαθλίωση που μας επιβάλλουν. Υποστηρίζουμε μια νέα τίμια, δίκαιη συμφωνία. Υπερασπιζόμαστε την Εθνική μας Κυριαρχία, Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε ελεύθερα για την κυβέρνηση μας, να ζούμε ειρηνικά σε μια δημοκρατική Ευρώπη αλληλεγγύης και ίσων εταίρων.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι πιστεύουμε στην Ευρωπαική οικογένεια και προοπτική και υπενθυμίζουμε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι...
Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω...

Σχετικές ειδήσεις