Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ξουλίδου για Καμμένο: Λίγος και φθηνός!

Ξουλίδου για Καμμένο: Λίγος και φθηνός!

Άρθρο - φωτιά της πρώην βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου στο Newsbomb.gr κατά του Πάνου Καμμένου - «Μας εξαπάτησε με τη μάσκα του επαναστάτη» σημειώνει στο άρθρο της η κυρία Ξουλίδου και τον αποκαλεί ευθέως: παραμυθά!

Το άρθρο της κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου είναι άκρως αποκαλυπτικό για τον τρόπο με τον οποίο ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα «εξαπάτησε» τόσο τους συνεργάτες του, όσο και τους ψηφοφόρους του.

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυρία Ξουλίδου εδώ και μήνες ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., ενώ πρόσφατα ζήτησε και την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος, αφού όπως λέει ο κ. Καμμένος δεν υπηρετεί πλέον τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Πάνος Καμμένος μη μπορώντας να αντέξει την κριτική, μπλόκαρε την κυρία Ξουλίδου από το προφίλ του στο twitter.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο - φωτιά της κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου στο Newsbomb.gr:

«Παρακολουθώντας το 2011 τις απόψεις του Πάνου Καμμένου περί Νέας Τάξης Πραγμάτων, διαπίστωσα στο λόγο του τον μοναδικό Έλληνα Πολιτικό που προσέγγιζε το πρόβλημα της χώρας μου, που είδε την επερχόμενη λεηλασία των φυσικών πόρων της Ελλάδας, των εισοδημάτων των πολιτών και των αξιών. Δυστυχώς διαψεύστηκα, βλέποντας τον να εξελίσσεται χειρότερος από τους προηγούμενους.

Το ποσοστό του 10,8% στις πρώτες εκλογές του Μαΐου και το τελικό 7,6 % στις εκλογές του Ιουνίου ήταν ένα ποσοστό μεγάλο, για ένα νέο κίνημα. Εργάστηκαν ακούραστα και νυχθημερόν χιλιάδες απλοί εθελοντές που τον εμπιστεύτηκαν και τον ακολούθησαν, για να πάρουμε αυτό τον αριθμό ψήφων.

Πού να ξέραμε τότε, πως πιστέψαμε κάποιον ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, που φόρεσε τη μάσκα του επαναστάτη κι ότι θα μας απελευθέρωνε από την δυστυχία και τη μιζέρια.

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει ότι αυτό που στήθηκε στην αρχή, η ιδέα και οι αρχές που ενέπνευσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ήταν ουσιαστικά μια πολιτική ουτοπία.

Είμαστε πάρα πολλοί εμείς που στις αρχές του 2012, βλέποντας που οδεύουν τα πράγματα και αντιλαμβανόμενοι τις κινήσεις εντυπωσιασμού των λοιπών κομμάτων, ψάχναμε εναγωνίως για ένα πολιτικό χώρο, που θα είχε άλλη νοοτροπία, άλλη δυναμική.

Και πολλοί από εμάς πιστέψαμε στο “πάθος και το ήθος” του Πάνου Καμμένου.

Κι ακολουθήσαμε τυφλά, μη έχοντας πολιτική εμπειρία. Γιατί είχαμε ανάγκη την ελπίδα για ουσιαστική αλλαγή στην χώρα μας.

Όμως αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ξεπούλημα και απογοήτευση.

Ο προ των εκλογών πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τον μετά των εκλογών.

Δεν ξέρω τι έπαιξε ρόλο.

Το βόλεμα θα πουν κάποιοι, η χρηματοδότηση θα συμπληρώσουν τρίτοι, η μέθη της καρέκλας θα απαντήσουν οι άλλοι.

Μάλλον σχεδιασμένο, θα πω εγώ, το είχε από την αρχή και ως καλός παραμυθάς μας συνεπήρε με τα επικοινωνιακά “τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα”.

Η ουσία είναι πως εξαπατηθήκαμε. Γιατί αυτά που ήταν σημαίες του κινήματος προ εκλογών χάθηκαν μέσα στις διαδικασίες του κόμματος, μετά εκλογών.

Σήμερα έρχεται να ψηφίσει έναν προϋπολογισμό κάνοντας πιο βαριά την ταφόπλακα, που έχουν βάλει οι προηγούμενοι και δίνοντας την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τους Έλληνες που τον εμπιστεύτηκαν ότι θα είναι το “αναγκαίο καλό” και θα τηρούσε τον λόγο του “ότι λέμε ισχύει για πάντα”.

Πράγμα που δεν έκανε ποτέ.

Εκείνο που αφήνει μια πίκρα, είναι πως ήταν πολύ λίγος και φθηνός σε σχέση με το ακριβό περιτύλιγμα που φόρεσε».

Σχετικές ειδήσεις