ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λύση Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Λύση Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Συζητιέται όλο και περισσότερο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καπνός δίχως φωτιά. Ο λόγος για το μέλλον του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διατηρεί άλλωστε άριστες σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ πριν περίπου ένα μήνα έκανε αρχηγική εμφάνιση στο συνέδριο του Ποταμιού.

Ο Καμίνης άλλωστε γνωρίζει πως είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα μαζί με το Γιάννη Μπουτάρη, τα οποία συγκεντρώνουν ευρεία αποδοχή, ωστόσο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δείχνει να μην έχει διάθεση να ηγηθεί λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του.

Δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με το Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί πως αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί προς μία τέτοια κατεύθυνση στο μέλλον.

«Δεν έχω καμία διάθεση ή φιλοδοξία να πάω στην κεντρική πολιτική σκηνή αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης σε ραδιοφωνικό σταθμό αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια για το μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό ίσως να εντάσσεται και η συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία διέρρευσε πως συζήτησαν και θέματα της Κεντροαριστεράς. Τη λύση Καμίνη για την επόμενη ημέρα άλλωστε προκρίνουν και οι "58", ενώ υπέρ μιας τέτοιας κίνησης φέρεται να είναι και το κομμάτι της ΔΗΜΑΡ που πρόσκειται στο Σπύρο Λυκούδη.

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρίζει ο Καμίνης για το τζαμί