ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινάει ο διάλογος ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Ξεκινάει ο διάλογος ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει η επαναπροσέγγιση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, έπειτα και από τις τελευταίες επιστολές που αντάλλαξαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το Φώτη Κουβέλη.

Αύριο θα συναντηθούν για πρώτη φορά οι επιτελείς των δύο κομμάτων, προκειμένου να διερευνηθεί για ακόμα μία φορά η πιθανότητα προσέγγισης στο πλαίσιο της ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς, με στόχο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης τον προσεχή Οκτώβριο.

Από την Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι πρόσφατα έδειχναν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο το ποσοστό του κόμματος στις ευρωεκλογές και η γενικευμένη ανταρσία βουλευτών και στελεχών υπέρ μιας γενικότερης προσέγγισης των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας, δείχνουν να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στο Φώτη Κουβέλη. Ως ένδειξη "καλής" θέλησης μάλιστα, από το ΠΑΣΟΚ υπόσχονται την προώθηση προς ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που είχε παγώσει από την περίοδο που η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Ο Κουβέλης, το ΚΙΣ και τα δημοσιεύματα για τα 80 ακίνητα...