ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Σκουρλέτη στο ΣΥΡΙΖΑ από την παραλία

Μήνυμα Σκουρλέτη στο ΣΥΡΙΖΑ από την παραλία

Ακόμα και ως μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να εκληφθεί η ανάρτηση του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη σχετικά με τις θερινές του διακοπές στα Χανιά και όσα συνάντησε στο καράβι για την Κρήτη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αφού αναλύει τις επαφές που είχε με κόσμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και τα όσα του είπε ο απλός κόσμος που τον πλησίασε. Ενδεικτικά, όπως σημειώνει με νόημα ο κ. Σκουρλέτης: "Αν αναφέρω αυτά τα περιστατικά είναι για να θέσω ένα ερώτημα. Όταν κουβεντιάζουμε στο κόμμα για εκπροσωπήσεις , συμμαχίες και πρόγραμμα έχουμε στο νου μας για ποιους μιλάμε και σε ποιους αναφερόμαστε ; Έχουμε απόλυτη γνώση τι είναι αυτό το 27% που μας ψηφίζει;".

Δεν απέφυγε μάλιστα, να κάνει συστάσεις και σε όσους πάνε διακοπές, σχετικά τη συμπεριφορά τους... «Μου έκανε εντύπωση μια κουβέντα μιας γυναίκας ψηφοφόρου μας. "Χαίρομαι γιατί ο τρόπος που κάνετε διακοπές σας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβετε πως σκέπτεται ο κόσμος και τι αντιμετωπίζει". Μεγάλο πράγμα να σε θεωρούν κάτι δικό τους και όχι κάτι απόμακρο. Για αυτό το νου σας στις διακοπές...» έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος και ιδιαίτερα σε όσους κάνουν "χλιδάτες" επιλογές για τον καλοκαιρινό τους προορισμό.

Διαβάστε επίσης

Σκουρλέτης: Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές