ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πετσάλνικος επανακάμπτει στην πολιτική

Ο Πετσάλνικος επανακάμπτει στην πολιτική

Μετά από περίπου δύο χρόνια στην πολιτική ναφθαλίνη, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και παρ' ολίγον Πρωθυπουργός Φίλιππος Πετσάλνικος ξεκίνησε το come back του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέλυσε το χρονικών εκείνων των ωρών, κατά τις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς είχαν καταλήξει στο πρόσωπο του ως μεταβατική επιλογή στην πρωθυπουργία. Αφού έδωσε τη δική του ερμηνεία για τα γεγονότα, ο Φίλιππος Πετσάλνικος ανακοίνωσε πως οργανώνει μία μεγάλη έκθεση για τα 40 χρόνια από την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου.

Η έκθεση θα είναι κινητή και θα περιοδεύσει σε όλη τη χώρα, κάτι που μάλλον δε βλέπουν με καλό μάτι στη Χαριλάου Τρικούπη μιας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει εντολή για σημαντικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 3ης Σεπτεμβρίου, ημέρας ίδρυσης του Κινήματος. Μην αποκλείσετε λοιπόν το γεγονός να υπάρξουν δύο εκδηλώσεις για την ημέρα, κάτι βέβαια που δε φαίνεται να ενοχλεί καθόλου τον Φίλιππο Πετσάλνικο, ο οποίος μια χαρά όχημα βρήκε προκειμένου να επιστρέψει στην επικαιρότητα και την κεντρική πολιτική.

Διαβάστε επίσης

Σκουρλέτης: Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές