ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

Κόντρα στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

Μπορεί η Μυρσίνη Λοΐζου να απαγόρευσε τη χρήση του γνωστού τραγουδιού του πατέρα της, που είχε συνεδεθεί με την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο δε μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τους εορτασμούς για την περίσταση.

Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Παπανδρέου ετοιμάζει έκθεση στο χώρο του Ζαππείου με τίτλο "από τον ανένδοτο στην Αλλαγή", η οποία πρόκειται να εγκαινιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη, το επίσημο ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει εκδήλωση ανήμερα της 3ης του Σεπτέμβρη για την επέτειο ίδρυσης του κινήματος, στην οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παρευρεθεί πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το γεγονός αυτό έχει "παγώσει" και την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην έκθεση που ετοιμάζει η οικογένεια Παπανδρέου, καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη επιδιώκουν και οι δύο πλευρές να δώσουν το παρών και στις δύο εκδηλώσεις. Κάτι τέτοιο δε φαντάζει πιθανό, μια και ο Γιώργος απέχει γενικώς από τα δρώμενα, διαφωνώντας με τους χειρισμούς της Ελιάς αλλά και τη γενικότερη κάλυψη που δεν παρέχει στη διακυβέρνηση του, το σημερινό ΠΑΣΟΚ...

Διαβάστε επίσης

ThinkTank των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα το μόνο εμπόδιο για τα Σκόπια στο NATO»