ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρό παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

Σκληρό παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη

Μονομαχία στο ... Ελ ΠΑΣΟΚ. Στα μαχαίρια πλέον ο Βενιζέλος με τον ΓΑΠ θα γιορτάσουν με διαφορετικές εκδηλώσεις την 3η του Σεπτέμβρη.

Με την ιστορική φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου κατά τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου έχει επενδυθεί η πρόσκληση για την επετειακή εκδήλωση που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο ίδρυσης του κόμματος.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη επιθυμούν να προσδώσουν στην εκδήλωση συναισθηματική φόρτιση καλώντας να παραστούν όλα τα στελέχη του κόμματος, που τα τελευταία χρόνια αποχώρησαν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένα από τα συνθήματα που αναφέρονται είναι το "όλοι μαζί ξανά", θέλοντας να προσδώσει ένα κάλεσμα πανστρατιάς στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ζαππείου. Αυτό το γεγονός φαίνεται πάντως, πως δε συγκίνησε καθόλου το Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δε θα δώσει το παρών στην επίσημη εκδήλωση του κόμματος, αλλά θα παραστεί μόνο στην έκθεση της οικογένειας Παπανδρέου, η οποία θα λάβει χώρα επίσης στο Ζάππειο με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή".

Μάλιστα λέγεται πως ο πρώην Πρωθυπουργός δε θα είναι καν στην Ελλάδα ανήμερα της 3ης Σεπτεμβρίου, καθώς έχει προγραμματίσει ομιλία στο Λονδίνο.