ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρες στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτεμβρίου

Κόντρες στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτεμβρίου

Αφού στη Χαριλάου Τρικούπη είδαν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία διάθεση να δώσει το παρών στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη που θα κάνει το κόμμα, αποφάσισαν να το ρίξουν στον ανταγωνισμό.

Έτσι είναι καθημερινές οι συσκέψεις στελεχών, ενώ τη Δευτέρα η σύσκεψη κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Παρόντες εκτός του Γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη ήταν οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Σαλαγιάννης αλλά και πολλοί συνδικαλιστές που παραμένουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Η εντολή που δόθηκε ήταν να υπάρξει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση, ενώ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ορίστηκε τελετάρχης, έχοντας το γενικό πρόσταγμα.

Δεν έλειψαν πάντως και οι αναφορές στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην 1η Σεπτέμβρη η οικογένεια Παπανδρέου προεξάρχοντος του Γιώργου στο Ζάππειο, με πολλούς να γκρινιάζουν γιατί δεν έχουν λάβει σχετική πρόσκληση αλλά και άλλους να τονίζουν πως είναι κομβικής σημασίας το επίσημο ΠΑΣΟΚ να καταφέρει να μαζέψει περισσότερο κόσμο στην εκδήλωση του, απ' ότι ο πρώην Πρωθυπουργός...