ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με λίστα στη ΔΕΘ οι Υπουργοί

Με λίστα στη ΔΕΘ οι Υπουργοί

Για μόλις 5 ώρες και με αυστηρό κατάλογο συνοδών, αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός που δε θέλει να ακούει για τις κομματικές "φιέστες" του παρελθόντος έχει ελαχιστοποιήσει εδώ και τρία χρόνια την παραμονή του στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, κάτι που όπως αποφασίστηκε θα τηρηθεί και φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα της επίσκεψης, το οποίο περιλαμβάνει την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της έκθεσης το Σάββατο το πρωί, όπου ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να κάνει μία σύντομη ομιλία.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, ενώ νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Εκτός από το σφιχτό πρόγραμμα όμως, το ίδιο σκληρή είναι και η ομάδα που θα τον συνοδεύσει.

Όπως έχει ο ίδιος ξεκαθαρίσει, "θα ανέβουν Θεσσαλονίκη μόνο οι απαραίτητοι" και για το λόγο αυτό το πρωθυπουργικό επιτελείο σχηματίζει λίστα με τα πρόσωπα που θα μεταβούν με την κυβερνητική αποστολή.

Συνεπώς, η καθιερωμένη εξόρμηση στη νυχτερινή ζωή της πόλης με τα αμέτρητα κυβερνητικά αυτοκίνητα που άλλες εποχές κατέκλυζαν τη συμπρωτεύουσα, ακυρώθηκε για ακόμα μία χρονιά...

Διαβάστε επίσης

Ο Μπουτάρης και το άστρο του Δαβίδ