ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχασε την ψυχραιμία του ο Βενιζέλος

Έχασε την ψυχραιμία του ο Βενιζέλος

Οι τελευταίες γέφυρες μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται πως έπεσαν χθες, μετά την επεισοδιακή εκδήλωση και τα γιουχαΐσματα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βενιζέλος ήταν φανερά εκνευρισμένος με όσα συνέβαιναν, ενώ η προσωπική του φρουρά δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει στους χώρους που κινούνταν.

Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός μάλιστα που δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί μεταξύ των συνοδών του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου, που κάποια στιγμή πήγαν να ξεφύγουν, καθώς υπήρχε συνεχής κόντρα και ηλεκτρισμένο κλίμα καθ' όλη την παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο Ζάππειο.

Μέσα σ' αυτό το κλίμα και ακούγοντας τους οπαδούς του Παπανδρέου να φωνάζουν το σύνθημα "Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά", ο Βενιζέλος έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε λέγοντας πως την Τετάρτη, στην επίσημη εκδήλωση του κόμματος για την 3η Σεπτέμβρη, θα αναφερθεί συνολικά στο πως έφτασε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου να συγκυβερνά με το ΛΑΟΣ", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, φανερά εκνευρισμένος με τα όσα ακούγονταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του, είχε έντονο διαπληκτισμό με το Φίλιππο Πετσάλνικο, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης.

Μετά από όλα αυτά, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία του αύριο, καθώς δεν αποκλείεται να απαντήσει για τη σημερινή κατάσταση του κόμματος, κάνοντας αναφορές στα γεγονότα της περιόδου 2009-2011.

Διαβάστε επίσης
Τη διαγραφή του ΓΑΠ εισηγούνται στον Βενιζέλο!