ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τέσσερις λόγοι που το Μαξίμου κόβει τον Καρατζαφέρη

Οι τέσσερις λόγοι που το Μαξίμου κόβει τον Καρατζαφέρη

Την κουβέντα περί επιστροφών με τυμπανοκρουσίες παλαιών στελεχών θέλουν να κόψουν στο Μέγαρο Μαξίμου και για το λόγο αυτό πλέον σηκώνονται τηλέφωνα για να γίνουν συστάσεις σε όσους προχωρούν σε δημόσια προσκλητήρια.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φτάσει οι αντιδράσεις εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακούγοντας ονόματα ανθρώπων που ήταν σφοδροί πολέμιοι του Μνημονίου, βγάζουν φλύκταινες λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δε γίνεται αυτούς που έβριζαν τη ΝΔ και το Μνημόνιο να τους υποδεχόμαστε με τιμές την ίδια στιγμή που η παρούσα κοινοβουλευτική ομάδα έχει τραβήξει τα πάνδεινα".

Τα βέλη αυτά κατευθύνονταν κυρίως εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επαναλαμβάνει τα προσκλητήρια προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αυτό, όπως δημοσιεύει η σημερινή Δημοκρατία, οδήγησε τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη να κάνει συστάσεις στον πρώην Υπουργό, αναδεικνύοντας 'του μία σειρά από λόγους. Πρώτον, αυτό που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει "ζήτημα" με την Κοινοβουλευτική Ομάδα που αντιστέκεται σε αντιμνημονιακά πρόσωπα.

Δεύτερον, ότι το 2.5% που έλαβε το ΛΑΟΣ στις εθνικές εκλογές, δεν αντιστοιχεί απαραίτητα σε ανάλογο ποσοστό σε εθνικές εκλογές.

Τρίτον, πως ενδεχόμενη επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ, θα προκαλέσει προβλήματα στην καθημερινότητα του κόμματος μιας αλλά και τέταρτον και μάλλον κυριότερο, σήμερα φαίνεται πως τα προσκλητήρια αυτά, τελούν εν γνώση του Πρωθυπουργού κάτι που δεν ισχύει και ήταν αυτό που εν τέλει προκάλεσε τις συστάσεις του κ. Σταμάτη...

Διαβάστε επίσης

Ζητάει δικαίωση το ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ