Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Συγκλονιστική επιστολή μάνας από την Αλβανία

Συγκλονιστική επιστολή μάνας από την Αλβανία

Μια γυναίκα από την Αλβανία, αναγνώστρια μας, μας έστειλε την παρακάτω επιστολή και μας έκανε πραγματικά να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πολλά πράγματα.

Σας την παρουσιάζουμε και τα σχόλια δικά σας...

"Καλησπέρα σας .

Αποφάσισα να σας στείλω το e-mail μου για κάποιους λόγους.

Βλέποντας την κόρη μου να διαβάζει όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα με 18096 μόρια ένιωσα συγκίνηση και κουράγιο . Kουράγιο γιατί;

Δεν είπα να δημοσιεύετε κάποιο συγκεκριμένο όνομα- η κόρη μου θα με σκότωνε αν σας έδινα το όνομα της- αλλά βλέποντας τα αποτελέσματα θα μπορούσατε να γράψετε ένα άρθρο για το πόση προσπάθεια καταβάλανε και τα αλλοδαπά παιδιά.

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια τα οποία είμαστε στην Ελλάδα παρόλο που η ελληνική κοινωνία μας αγκάλιασε και μιλώ για την οικογένεια μου νιώθαμε και νιώθουμε μοναξιά όπως άλλωστε θα ένιωθε κάθε άνθρωπος σε μια ξένη χώρα.

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι αλβανοί που σκέπτονται το ίδιο με εμένα …

Με το να επιβραβεύετε και να σχολιάσετε την κάθε καλή πράξη μας θα νιώσουμε και εμείς άνθρωποι.

Το δέχεστε η όχι τώρα πια έχουμε ενταθεί για τα καλά στην κοινωνία σας (όχι όλοι) έχουμε υιοθετήσει τη κουλτούρα σας τις συνήθειες σας έχουμε μάθει την ιστορία σας τραγουδάμε τον ύμνο σας πιστεύουμε στη θρησκεία σας κλπ .

Απλά δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω, τώρα πια η πατρίδα μας είναι η Ελλάδα , νοιώθουμε έλληνες όπως λέτε και εσείς «Οπου ζεις και πατρίς» (τόσα χρήματα φύγανε για τα βαφτίσια [;)] ) .

Οκ, έχει και δίκαιο ο ελληνικός λαός με όλα αυτά που γίνονται αλλά τι νομίζετε ότι όσα άσχημα συμβαίνουν από τους συμπατριώτες μας εμάς μας αρέσουν; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Διατηρώ μια επιχείρηση και έχω πέσει θύμα ληστείας τουλάχιστον 12 φορές της οποίες έχει έρθει και η αστυνομία και όχι από τους αλλοδαπούς αλλά από τους τσιγγάνους και τους ναρκομανής και μάλιστα πριν 5 μήνες μου έκλεψαν φορτηγό αξίας 70,000 ευρώ .

Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να γράψετε πράγματα τα οποία πουλάνε και κακά τα ψέματα το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα από αυτά αλλά μη ξεχνάτε ότι είμαστε άνθρωποι και κάποιες από αυτές τις ειδήσεις επηρεάζουν αρνητικά την κοινωνία απέναντι μας .

Δεν λυπάμαι εμάς αλλά τα παιδιά μας . Είναι κρίμα να χαθούν τόσα όνειρα δε νομίζετε;

Κάποιοι από εσάς προφανώς θα έχετε και παιδιά, θα σας παρακαλούσα να τα κοιτάξετε 5 δευτέρα στα ματάκια και να σκεπτόσασταν εάν θα μπορούσατε να καταστρέφατε αυτά τα αθώα βλέμματα .