Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου ο Σ. Κεδίκογλου

Στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου ο Σ. Κεδίκογλου

Η επιστολή - παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ είχε προφανή σκοπό να δείξει τις προθέσεις του πρώην Πρωθυπουργού για ανάκαμψη στο πολιτικό σύστημα, ωστόσο ορισμένοι θέτουν και μία δεύτερη πτυχή της κίνησης.

«Ήθελε να απελευθερώσει τους βουλευτές που σήμερα εγκλωβίζονται στη λογική Βενιζέλου αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή» σημείωνε χθες παλιός κοινοβουλευτικός του κόμματος, ο οποίος προβλέπει αντάρτικο Παπανδρέου αμέσως μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την άποψη πως ο Παπανδρέου ήθελε να στείλει και ένα δημόσιο «σινιάλο» στους βουλευτές που πρόσκεινται σε αυτόν δεν άργησε να επιβεβαιώσει χθες ο βουλευτής Ευβοίας Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος ανέφερε σε δήλωση του πως «πολλά απ´ όσα αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου» τα έχει επισημάνει και ο ίδιος.

Προσθέτει μάλιστα, ότι το κόμμα έχει αργήσει ήδη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες και σε ένα ανοιχτό συνέδριο, που θα επανακαθορίσει τη σχέση του με το μέσο ψηφοφόρο. Αξίζει να σημειωθεί, πως προ λίγων εβδομάδων κατά την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κεδίκογλου μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μία κίνηση που θεωρήθηκε τότε από πολλούς ως μία πρόβα τζενεράλε της ανάκαμψης του στα δημόσια δρώμενα.

Σχετικές ειδήσεις