Θα τελειώσει το μαρτύριο αναμονής στις εφορίες; Αυτό υπόσχεται...ο Αλεξιάδης

Θα τελειώσει το μαρτύριο αναμονής στις εφορίες; Αυτό υπόσχεται...ο Αλεξιάδης

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!!! Θα τελειώσει επιτέλους αυτό το δράμα με τις ουρές στις εφορίες; Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα: Στην εφορία Γλυφάδας ένα άτομο στο "Κεφάλαιο" εξυπηρετούσε 50! Αναμονή πάνω από 2 ωρών! Στην Ελλάδα του σήμερα...Ιδια κατάσταση με χθες. Το δημόσιο παραμένει στα ίδια.

Από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης δεσμεύτηκε πως «σε συγκεκριμένο χρόνο και όχι δέκα χρόνια» οι συναλλαγές των πολιτών με τις εφορίες θα γίνονται εξ αποστάσεως . Μάλιστα, ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε σε τρεις τρόπους με τους οποίους θα λύνει ο πολίτης τα προβληματά του με την εφορία:

-μέσω τηλεφωνικών κέντρων

-μέσω διαδικτύου και

-μέσω των λογιστών

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώηση του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη τονίσε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη αλλαγή που έχουμε μπροστά μας είναι ένα συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο, έτσι ώστε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όχι μετά από δέκα χρόνια, να μην χρειάζεται ο πολίτης καθόλου να πάει στην εφορία και να μπορεί να λύνει όλα τα προβλήματά του μέσω τηλεφωνικών κέντρων, μέσω διαδικτύου ή μέσω των λογιστών, των οποίων χρησιμοποιούμε πάρα πολύ τις υπηρεσίες και τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά και δημόσια, γιατί μεταφέραμε ένα μεγάλο κομμάτι των φορολογικών υπηρεσιών στα λογιστικά γραφεία».