Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καταληψίες: Τα «αξιέπαινα παιδιά» της κυρίας Αυλωνίτου...

Καταληψίες: Τα «αξιέπαινα παιδιά» της κυρίας Αυλωνίτου...

Σε παρόμοιο μοτίβο με τις δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου κινήθηκε και η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου, η οποία υπεραμύνθηκε των καταληψιών και όλων όσων εισβάλλουν με το «έτσι θέλω» σε δημόσια κτήρια, ιερούς ναούς και δημόσιους χώρους, βρίζοντας, προπηλακίζοντας και προκαλώντας καταστροφές.

«Αν αυτά τα παιδιά είχαν δουλειά, θα κοίταζαν τη δουλειά τους. Η κρίση όμως, τα έχει φέρει πιο κοντά και είναι αξιέπαινα γιατί δείχνουν αλληλεγγύη. Οι καταλήψεις δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά οφείλονται στην έλλειψη δημοσίου χώρου. Θα πρέπει σ’ αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο», δήλωσε η κ. Αυλωνίτου, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Κληθείσα, μάλιστα, να σχολιάσει τις δηλώσεις της κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία είχε δηλώσει ότι ανάμεσα στις καταλήψεις και τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις, προτιμά τις καταλήψεις, είπε: «Δε νομίζω ότι τα είπε έτσι η Σία. Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο. δεν μπαίνουν στο ζύγι».

Ωστόσο, χαρακτήρισε σωστή ενέργεια την εκκένωση των καταλήψεων στη Θεσσαλονίκη.

Τελικώς, αντιλαμβανόμαστε μια πραγματική «Βαβέλ» στους κόλπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως προς το θέμα των καταληψιών: Άλλοι τους επαινούν, άλλοι τους καταδικάζουν κι άλλοι ζητούν τη νομιμοποίησή τους μέσω... κανονιστικών πλαισίων!

‘Η στραβός είν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Σχετικές ειδήσεις