Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Θα μας τρελάνει η Αχτσιόγλου: Το ΔΝΤ ηττήθηκε στα εργασιακά

Θα μας τρελάνει η Αχτσιόγλου: Το ΔΝΤ ηττήθηκε στα εργασιακά

Έφη Αχτσιόγλου | Ειδήσεις: Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν η πραγματικότητα ανακατεύεται με το μύθο, ακόμη και μια ήττα στα εργασιακά δεν θα φορτωθεί στους «περήφανους διαπραγματευτές» μας αλλά στους... απέναντι!

Έτσι, λοιπόν, μάθαμε τη Δευτέρα διά στόματος της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, ότι «το ΔΝΤ υπέστη μια ήττα στα εργασιακά, την οποία ομολογεί και το ίδιο».

«Δηλαδή ομολογεί το ΔΝΤ ότι δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αλλαγή στο όριο των ομαδικών απολύσεις, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει θεσμοθέτηση της ανταπεργίας. Επίσης, αρνούνταν στην αρχή να κάνει συζήτηση για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Αρνούνταν να είναι στην ατζέντα το ζήτημα αυτό. Και καταλήξαμε στο να μπορούμε να νομοθετήσουμε την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, από τον Σεπτέμβριο του 2018», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

Η ήττα, κυρία υπουργέ, ανήκει και στην κυβέρνησή σας, διότι με τις πολιτικές που εφαρμόζετε στο πλαίσιο του Μνημονίου, έχετε οδηγήσει τους πολίτες μιας ολόκληρης χώρας σε απόγνωση!

Δυστυχώς, για εσάς, κανείς πλέον δεν πιστεύει το σανό που επιχειρείτε να του σερβίρετε.

Και σίγουρα, θα ήταν φρόνιμο να σταματήσετε αυτή την τακτική. Υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις