Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έρχεται «βόμβα» με δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του σε ιδιωτικό σχολείο

Έρχεται «βόμβα» με δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του σε ιδιωτικό σχολείο

Οι περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων ανηλίκων έχουν αρχίσει να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα κρούσματα είναι πλέον πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σκάσει άλλη μια υπόθεση με δάσκαλο που ενοχλούσε μαθήτριες γυμνασίου.

Ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής φιλόλογος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζεται σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο των βόρειων Προαστείων, το οποίο,σε αντίθεση με την φήμη του, αφήνει να υποβόσκουν στο σχολικό περιβάλλον τέτοια κατακριτέα φαινόμενα.

Ήδη μαθήτριες του σχολείου έχουν καταγγείλει ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων μέσω Facebook από τον 40χρονο φιλόλογο και μάλιστα έχουν αποθηκεύσει τις συγκεκριμένες συνομιλίες.

Πρόκειται βεβαίως για συνομιλίες με χυδαίες εκφράσεις που αναμένεται να απασχολήσουν τη Δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια, έχει πληροφορήσει την διεύθυνση του σχολείου, η οποία ζητάει χρόνο να εξετάσει την υπόθεση, παρόλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει παρουσιάσει το κορίτσι.

Η υπόθεση αναμένεται σύντομα να απασχολήσει και την ειδησεογραφία αφού οι γονείς του παιδιού θα κινηθούν νομικά.

Είναι προφανές ότι τέτοια φαινόμενα παιδεραστίας οφείλουν να αντιμετωπίζονται άμεσα και από τη Δικαιοσύνη και βεβαίως από τις διωκτικές αρχές.