ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΣΟΚ! Αν βγει ο Τσίπρας θα σταματήσει να γυρίζει η γη

ΣΟΚ! Αν βγει ο Τσίπρας θα σταματήσει να γυρίζει η γη

Τραγικό αδέρφια. Καλά ενημερωμένες πηγές από τη ΝASA, από το Μέγαρο Μαξίμου και από το γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου αναφέρουν ότι εαν ο Τσίπρας βγει πρωθυπουργός, ένας τεράστιος κομήτης θα συγκρουστεί με τη γη και τα θραύσματά του θα κάψουν όλα τα ΑΤΜ της Ελλάδας.

Το σενάριο αυτό έχει τρομάξει τα μάλα την ελληνική κυβέρνηση που καταβάλει προσπάθειες να πείσει τον ελληνικό λαό ότι πρέπει να αποφευχθεί αυτή η καταστροφή για την ανθρωπότητα.

Όπως είπε η έγκρυτη δημοσιογράφος και νυν κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη: «Εαν βγει ο Τσίπρας θα κλείσουν όλα τα ΑΤΜ!».

Ήδη στην κυβέρνηση επεξεργάζονται σενάρια σύμφωνα με τα οποία την επομένη των εκλογών θα διακοπεί το ρεύμα σε όλα τα σπίτια από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, το νερό θα μολυνθεί από εξωγήινους εισβολείς και υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο οι θερμοσίφωνες να εκρήγνυνται απο μόνοι τους. Θα «σκάνε» απροειδοποίητα ακόμα και τα πλυντήρια που δεν είναι στο ρεύμα!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πετυχημένος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος που προειδοποίησε ότι «θα πέσει πείνα και δυσωδία».

Όπως αποκάλυψε ο «γίγαντας» της πολιτικής διανόησης Θεόδωρος Πάγκαλος, την επομένη των εκλογών θα βγούν από την Κουμουνδούρου κάτι μικρά ανθρωπόμορφα τέρατα (περίπου σαν τα γκρέμλινς) και θα αρχίσουν να σκοτώνουν τους νοικοκυραίους και τους τίμιους πολίτες. Κάποιους θα τους γδάρουν ζωντανούς και κάποιους άλλους θα τους μαγειρέψουν στο φούρνο με πατάτες στο 4ο Φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τρόμος έχει ήδη απλωθεί πάνω από τον Αττικό ουρανό και ήδη ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε εσπευσμένα στον Μπάρακ Ομπάμα προειδοποιώντας τον ότι η επόμενη κίνηση του Τσίπρα θα είναι να αναλάβει με πραξικόπημα τον Λευκό Οίκο!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Ομπάμα έντρομος ειδοποίησε το FBI την CIA και την NSA προκειμένου πάση θυσία να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο.

«Αντώνη μην ανησυχείς, αν χρειαστεί θα σηκώσω μέχρι και στέλθ για να αποτρέψω αυτή την καταστροφή» φέρεται να είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ ήδη οι μυστικές υπηρεσίες ετοιμάζουν τον Capten America, τον Superman και τους X-MEN οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Γκίκα Χαρδούβελη, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο προκειμένου να διατηρηθεί πάση θυσία η πολιτική σταθερότητα στον τόπο.

Υ.Γ. : ΕΙΝΕ ΑΛΙΘΙΑ - ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΤΩ (το επιβεβαιώνουν τα σαϊνια του Μαξίμου)