ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

To... κόμμα του ΓΑΠ «καπελώνει» το ΠΑΣΟΚ!

To... κόμμα του ΓΑΠ «καπελώνει» το ΠΑΣΟΚ!

Ο.Μ.G. (Oh My God)! Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας και τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα. Τα γκάλοπ να δίνουν μεγαλύτερα ποσοστά στον ΓΑΠ από αυτά του ΠΑΣΟΚ!

Εφιάλτης στο δρόμο με τις... κάλτσες.

Τελικά ή ο ελληνικός λαός έχει πολύ χιούμορ, ή χρήζει ψυχιατρικής αναλύσεως! Άλλως, δεν μπορεί να εξηγηθεί πως ο κύριος «όλοι στις κάλτσες» εμφανίζει στις δημοσκοπήσεις μεγαλύτερα ποσοστά και από αυτά του ΠΑΣΟΚ.

Φανταστείτε σε τι απελπισία βρίσκονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που προτιμούν τον Γιώργο Παπανδρέου από τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

Κι όμως, το απίστευτο ποσοστό του 4,6% καταγράφεται υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου σε δημοσκόπηση της Rass σε περίπτωση που ο πρώην πρωθυπουργός προχωρήσει τελικώς στην ίδρυση πολιτικού φορέα.

Εν ολίγοις «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά» μπροστά στο φαινόμενο Παπανδρέου.

Ανεξήγητο.

Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που χρεώθηκε την είσοδο της χώρας στα μνημόνια με επαχθείς δεσμεύσεις για τον ελληνικό λαό, ένας άνθρωπος που την κρίσιμη ώρα εγκατέλειψε τη διακυβέρνηση να έχει ακόμα ερείσματα στη βάση.

Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως είναι δυνατόν εδώ και δύο χρόνια να κάνει τουρισμό στο εξωτερικό - ενώ πληρώνεται από τον ελληνικό λαό - και ταυτόχρονα να εμφανίζει τέτοια ποσοστά.

Αν τελικά όλα τα παραπάνω έχουν κάποια βάση, τότε είναι βέβαιον ότι ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα.

Αυτός ο λαός αυτοκτονεί τραβώντας την αλυσίδα, ενώ το ποδήλατο είναι εν κινήσει...

Σχετικές ειδήσεις