ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Θέατρο Σκιών: Ο Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο!

Θέατρο Σκιών: Ο Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο!

Το έργο βεβαίως το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και μάλιστα με ακριβό εισιτήριο.

...Και ξαφνικά η Δικαιοσύνη θυμήθηκε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία για την Προεδρική Εκλογή, εντελώς τυχαία, παραπέμπεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο.

Με την κοινωνία και την αντιπολίτευση στα «κάγκελα», με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια σε εκλογές και με τα δημοσκοπικά ευρήματα να δείχνουν κατακρήμνιση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, άρχισαν να βγαίνουν υποθέσεις από το... ντουλάπι.

Υποθέσεις που είχαν «αραχνιάσει» διότι το πολιτικό σύστημα και το οικονομικο-εκδοτικό κατεστημένο δεν ήθελε ποτέ να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μετά δηλαδή τις μίζες της SIEMENS και τους 64 κατηγορούμενους που οδηγούνται στο σκαμνί, μετά την υπόθεση με τα εξοπλιστικά και τον Καρατζαφέρη, έρχεται και η υπόθεση με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Και μη βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι η δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της διότι μάθαμε ήδη ότι απηλλάγησαν οι συγγενείς του με βούλευμα.

Όλες αυτές τις εξελίξεις κάποιοι τις αποκαλούν κράτος δικαίου. Κάποιοι άλλοι τις αποκαλούν θέατρο σκιών!

Στάχτη στα μάτια ενός λαού που όλα αυτά τα χρόνια περίμενε την απόδοση δικαιοσύνης και την αποκάλυψη των σκανδάλων.

Λίγο πριν τις εκλογές δίνουμε στο λαό αυτό που θέλει...

Τι θέλει ο λαός; Αίμα; Δώστε του αίμα.

Θέλει χειροπέδες; Δώστε του χειροπέδες.

Ότι χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε – έστω και προσωρινά -το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Η ψυχολογία της μάζας βλέπετε....

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα (11/12) με βούλευμα το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου παρέπεμψε τον κ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο.