ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Με μόνο… οπαδό τον Παπασταύρου θα μείνει η Νέα Δημοκρατία

Με μόνο… οπαδό τον Παπασταύρου θα μείνει η Νέα Δημοκρατία

Ολοταχώς προς… μονοψήφια νούμερα οδεύει η Νέα Δημοκρατία, με τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της να δηλώνει μέσα στο κοινοβούλιο, υπερήφανος για τη «δράση» του στενού συνεργάτη του, Σταύρου Παπασταύρου, του οποίου το όνομα φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ

Του συνεργάτη του που ο ίδιος ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ως πρωθυπουργός, είχε στείλει σε… αποστολή στην Ελβετία για να «διαπραγματευθεί» τον έλεγχο των τραπεζικών δεδομένων που διατηρούν Έλληνες στις ελβετικές τράπεζες.

Και όμως… Ο Αντώνης Σαμαράς, έφτασε στο σημείο να εύχεται η Ελλάδα να είχε… δέκα Παπασταύρου. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Χωρίς καμία ένδειξη μεταμέλειας, χωρίς καμία προσπάθεια αναγνώρισης της καταστροφής που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η πολιτική των μνημονίων. Αμετανόητος ο Αντώνης Σαμαράς, υπέπεσε στο πλέον ολισθηρό ατόπημα, επιλέγοντας την ψήφο… Παπασταύρου και όχι εκείνη των Νεοδημοκρατών που αδυνατούν να παρακολουθήσουν, πλέον, τον αρχηγό της παράταξής τους.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η… υπεράσπιση Παπασταύρου από τον Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε έντονη δυσφορία και εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Πολλά… χαμόγελα, ωστόσο, προκάλεσε η κατηγορία που εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς προς τον Αλέξη Τσίπρα περί… ανακολουθίας.

Μιλά για ανακολουθία, ο πολιτικός που δήλωνε «περήφανα» ως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης ότι δεν επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και αν τον καλέσουν για αρχηγό…

samaras1

Μιλά για ανακολουθία, ανεξάρτητα από το ποιον τελικά κατηγορεί, ο πολιτικός που διαβεβαίωνε προεκλογικά τους Έλληνες πολίτες ότι δεν συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ και τη διαπλοκή…

samaras2

Τολμά και μιλά για ανακολουθία, ο πολιτικός που είχε υποσχεθεί την κατάργηση της ασυλίας βουλευτών, την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, την απόδοση ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια και όχι μόνο…

samaras3

Έχει το θράσος να κατηγορεί άλλους για ανακολουθία, ο πολιτικός που έταζε εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με αυξήσεις συντάξεων προεκλογικά, επίδομα ανεργίας σε μη μισθωτούς, κατάργηση χαρατσιών, όχι άλλες περικοπές μισθών, μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών…

samaras4

Αυτό για το οποίο δεν μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν άλλο, απ’ την σκληρή για εκείνον και την παράταξή του, πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα κατάρρευσης της Νέας Δημοκρατίας που φλερτάρει με μονοψήφια νούμερα, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής που εφάρμοσε εις βάρος του ελληνικού λαού.

Σχετικές ειδήσεις