ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Άδωνις και τα... πανηγύρια

Ο Άδωνις και τα... πανηγύρια

Πιο θλιβερός από ποτέ ο Άδωνις επιτέθηκε κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως αν φύγει από Πρόεδρος της Βουλής θα πανηγυρίζουν και οι σερβιτόροι.

O Άδωνις απασφάλισε και δυστυχώς - για ό,τι έχει απομείνει από το κόμμα της ΝΔ - δεν υπάρχει ούτε ένας να τον συγκρατήσει προκειμένου να μην εκτίθεται τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξη με την οποία εξελέγη βουλευτής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Καβάλα καταφέρθηκε με μανία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και είπε μεταξύ άλλων ότι όταν θα φύγει από Πρόεδρος της Βουλής «θα πανηγυρίζουν και οι σερβιτόροι του κοινοβουλίου».

Προφανώς, ο τηλεπωλητής βιβλίων (και βουλευτής της ΝΔ) έχει μια ιδιαίτερη έφεση προς τα... πανηγύρια και βεβαίως λησμονεί πως αν φύγει ο ίδιος κάποια στιγμή από την πολιτική, θα πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα, αφού ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος που διέλυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και καταδίκασε τους Έλληνες να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που όσο ήταν υπουργός υμνούσε τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας έχει το θράσος να χαρακτηρίζει την Πρόεδρο της Βουλής ως τη χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ και να λέει τα ακόλουθα:

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είναι εργατική, μορφωμένη, μιλά άριστα ελληνικά και ξένες γλώσσες και τη συγχαίρω για αυτό και είναι μια πολύ ισχυρή πολιτική αντίπαλος. Δυστυχώς, αυτές τις μεγάλες ικανότητες τις χρησιμοποιεί μόνο για κακό και όχι για καλό. Ως πρόεδρος της Βουλής είναι η χειρότερη που έχει υπάρξει στο κοινοβούλιο. Την ημέρα που θα φεύγει, γιατί όλοι ευτυχώς κάποτε φεύγουμε, θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι της Βουλής».

Μάλιστα, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό!!!

Κι αυτό το λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο άνθρωπος που όσο ήταν στον ΛΑΟΣ εθεωρείτο ο πιο γραφικός Έλληνας πολιτικός και μέσα σ' ένα βράδυ όταν τον «μάζεψε» ο Σαμαράς έγινε υπουργός και... σημαίνον πολιτικός παράγοντας.

Αγαπητέ Άδωνι καλό θα ήταν να ενημερώσετε πρώτα τον «προσωρινό» αρχηγό της ΝΔ να ζητήσει «συγγνώμη» από τον ελληνικό λαό για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα την οποία τόσο εσείς, όσο και ο «σταβλάρχης» σας, σέρνατε επί δυο χρόνια σε έναν φαύλο υφεσιακό κύκλο.

Ζητήστε πρώτα «συγγνώμη» για τις βαθιές υποκλίσεις στον Τόμσεν, στον Μαζούτ και στον Μορς και μάθετε ότι πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός!!!

Εκτός πια κι αν έχετε μανία με τα πανηγύρια...