ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Eurogroup: Η Pax Germanica επιθυμεί την ταπείνωση του ελληνικού λαού!

Eurogroup: Η Pax Germanica επιθυμεί την ταπείνωση του ελληνικού λαού!

Οι Ευρωπαίοι εταίροι παίζουν κορώνα - γράμματα το μέλλον της Γηραιάς Ηπείρου - Καμία αναπτυξιακή προοπτική δεν έχουν τα μέτρα που ζητούν να ψηφίσει η κυβέρνηση με διαδικασία fast truck - Πετούν στα σκουπίδια την ετυμηγορία του ελληνικού λαού για εθνική αυτοδιάθεση και σκύβουν το κεφάλι στον παραλογισμό της Γερμανικής επέλασης.

Φαίνεται στην Ευρώπη δεν γνωρίζουν την παροιμία που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα αν δεν βοηθήσεις να το σβήσει θα καεί και το δικό σου...».

Οι χώρες που σήμερα είναι εναντίον της Ελλάδας και με όλη τη δύναμη της ψυχής τους να βγει η χώρα από το ευρώ, δεν έχουν καταλάβει ότι μετά από εμάς, είναι οι επόμενοι...

Να θυμήσω μόνον ότι στο 2ο Παγκόσμιο οι Γερμανοί, αφού πρώτα έκαναν τη δουλειά τους, «καθάριζαν» πρώτους - πρώτους τους συνεργάτες και τους πληροφοριοδότες τους.

Είναι σχεδόν βέβαιον ότι οι σημερινοί δορυφόροι της Pax Germanica θα καταλάβουν πολύ σύντομα ότι το Βερολίνο δεν βάζει κανεναν κάτω από τις φτερούγες του.

Το Βερολίνο, χρησιμοποίησε τον Παπανδρέου για να υπογραφεί το 1ο μνημόνιο και τον πέταξε σε ένα βράδυ στον... πολιτικό τουρισμό.

Η Γερμανία έκανε τη δουλειά της με τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, έσωσε τις τράπεζές της και αύξησε τα κέρδη της και στη συνέχεια τους καταδίκασε σε πολιτική αργία...

Σήμερα η Pax Germanica στύβει σαν λεμονόκουπα τον Αλέξη Τσίπρα που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι.

Ένα ιδιότυπο power game βρίσκεται σε εξέλιξη το οποίον δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με το ΦΠΑ στα νησιά, ούτε με την φορολόγηση των εφοπλιστών, ούτε βεβαίως με τις περικοπές των συντάξεων.

Όλο το παιχνίδι είναι η ηγεμονία της Γερμανίας και η δήλωση υποτέλειας της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού.

Η λαϊκή ετημυγορία βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις ακολουθούμενες πολιτικές.

Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να γίνουν «δηλωσίες» αν θέλουν να έχουν ένα κομμάτι ψωμί.

Οι αριστεροί ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει «δηλωσίας».

Η εμμονή των Γερμανών με τα συνεχή τελεσίγραφα και τις υπογραφές δεν είναι θέμα τυπολατρίας. Είναι θέμα απόλυτης υποταγής. Το ίδιο έκαναν και το 1940.

Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα ως κακόγουστο αστείο.

Οι δυνάμεις του Άξονα και τα κράτη - μαριονέτες επανήλθαν εν έτει 2015.

Οι Συμμαχικές Δυνάμεις, οι τρείς μεγάλοι, είναι ανύπαρκτοι... Παρακολουθούν την επέλαση του Άξονα ως απλοί παρατηρητές...

Κατά διαβολική σύμπτωση ο ελληνικός λαός βρίσκεται και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, όπως και τότε...

Σχετικές ειδήσεις