ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Με τη… χαρά θα μείνουν, Μεϊμαράκης και Άδωνις!

Με τη… χαρά θα μείνουν, Μεϊμαράκης και Άδωνις!

Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα... μαγική, στην οποία οι πολιτικοί που την οδήγησαν στην καταστροφή και τους πολίτες της στην εξαθλίωση, πιστεύουν πως με μια... μονογραφή, μπορούν να διαγράψουν από τη μνήμη μας, όσα δεινά μας έχουν προκαλέσει, για να υφαρπάξουν ξανά τη ψήφο μας.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εμφανίζεται λες και πάτησε μόλις χθες το πόδι του στη χώρα, να προετοιμάζεται να εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου ως επόμενος πρωθυπουργός. Κάνει, μάλιστα και σχέδια, από κοινού με τον απόλυτο καταστροφέα της δημόσιας υγείας, της υγείας των Ελλήνων, τον Άδωνι Γεωργιάδη, ώστε εκείνος να επανέλθει στον υπουργικό θώκο που κατείχε. Προφανώς, για να διαλύσει όσα ελάχιστα έχουν απομείνει ακόμα όρθια στην υγεία, υλοποιώντας –πάντα πιστά- τις εντολές των Γερμανών και του ΔΝΤ.

Ζει και... αναπνέει ο Άδωνις για τη θριαμβευτική επιστροφή του στο υπουργείο Υγείας, για την οποία έχει ήδη έρθει σε «συμφωνία αρχών» με τον Μεϊμαράκη. Μόνο που και οι δύο λογαριάζουν χωρίς τους ψηφοφόρους, οι οποίοι και δεν πρόκειται να ξεχάσουν πως η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα μνημονιακό και ο Άδωνις Γεωργιάδης ένας εκ των τριών υπουργών υγείας (Λοβέρδος και Βορίδης οι άλλοι δύο) που «σημάδεψαν» τη ζωή μας.

Είναι ολοφάνερο πως το «σύστημα» το οποίο θέλει τη Νέα Δημοκρατία να... ανασταίνεται ξαφνικά και να φτάνει σε σημείο να χτυπά πρωτιά, κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα, για να αντιστρέψει την πραγματικότητα, πάντα σε συνεργασία με ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Για μια ακόμη φορά, όμως και το σύστημα και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και η Νέα Δημοκρατία και ο Μεϊμαράκης ως προσωρινός αρχηγός και βέβαια ο Αδωνις Γεωργιάδης ως... περαστικός υπουργός Υγείας, θα διαπιστώσουν στις 20 Σεπτεμβρίου πως ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να υποπέσει στο ίδιο λάθος.

Με τη νοημοσύνη των Ελλήνων και των ανθρώπων που είδαν στη διάρκεια της κρίσης να καταστρέφεται η υγεία τους, από τα μνημονιακά μέτρα, δεν θα επιτρέψει να παίξει κανένας.

Ποτέ ξανά...