ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Εκλογές ΝΔ: Τα ΜΜΕ της διαπλοκής πόνταραν στο Μεϊμαράκη και εξευτέλισαν τη ΝΔ

Εκλογές ΝΔ: Τα ΜΜΕ της διαπλοκής πόνταραν στο Μεϊμαράκη και εξευτέλισαν τη ΝΔ

Γελάει το σύμπαν με τους χειρισμούς του «Βαγγέλα» και της παρέας του - Τα ΜΜΕ της διαπλοκής, όλο το προηγούμενο διάστημα, έπαιξαν τα ρέστα τους υπέρ του «Βαγγέλα» και έφεραν την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο χείλος του γκρεμού και του διασυρμού - Οι βαρόνοι της ΝΔ οφείλουν τώρα να παραδώσουν τα κλειδιά και να πάνε στα σπίτια τους.

Σε φιάσκο χωρίς προηγούμενο εξελίχθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίες τελικά δεν διεξήχθησαν ποτέ.

Από το βράδυ του Σαββάτου το Newsbomb.gr είχε πρώτο απ' όλους ενημερώσει για τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί στο online σύστημα και για τις ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονταν στο κόμμα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λίγες ώρες μετά, τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν. Όπως επιβεβαίωσαν και την προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε η υπηρεσιακή προεδρία του Ευ. Μεϊμαράκη τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Ο κ. Μεϊμαράκης και η παρέα του απέδειξαν ότι όχι εκλογές δεν μπορούν να διοργανώσουν, αλλά, ούτε μνημόσυνο μεταξύ συγγενών και φίλων.

Τεράστιο μερίδιο ευθύνης και στα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής, που πόνταραν σε “άλογο κουτσό” για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Δύο μήνες ίντριγκα,μικρότητες,ανικανότητα και πολιτική ουσία πουθενά. Παρουσίαζαν τον Ευ. Μεϊμαράκη ως τον επόμενο μεγάλο ηγέτη της Κεντροδεξιάς ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν πως δεν είχε το πολιτικό εκτόπισμα για να γίνει ούτε δήμαρχος. Μπορούσε όμως, σύμφωνα με τη δική τους λογική, να συνεχίσει τις παλαιοκομματικές τακτικές και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους.

Το μόνο που κατάφεραν τελικά; Να βάλουν ταφόπλακα στο κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Είναι επιτακτική ανάγκη, για να σωθεί η Νέα Δημοκρατία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να παραιτηθεί “εδώ και τώρα” από την ηγεσία του κόμματος. Η παράταξη πρέπει να πάει στα χέρια νέων ανθρώπων, όπως του Απόστολου Τζιτζικώστα, με όραμα και στρατηγική, με όρεξη για δουλειά και απαγκιστρωμένοι από τα παλαιοκομματικά βαρίδια, τους “δεινόσαυρους” και τη βαρονία...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ