ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Τσίπρας θυμήθηκε να παρέμβει για τον «εγκληματία» καστανά!

Ο Τσίπρας θυμήθηκε να παρέμβει για τον «εγκληματία» καστανά!

Οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης και η οργή που προκάλεσε ο υπερβάλλων ζήλος δεκατριών αστυνομικών, ενός περιπολικού και ενός γερανού στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να… συμμορφώσουν έναν καστανά, φαίνεται πως… ευαισθητοποίησαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος θυμήθηκε να παρέμβει τρεις ημέρες μετά.

Σύμφωνα λοιπόν με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός - ο οποίος κόντρα στις κακές γλώσσες που τον ήθελαν να έχει ξεχάσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις για πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και της φοροδιαφυγής, άρχισε να παίρνει κεφάλια από τους καστανάδες που πουλούν την πραμάτεια τους προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ξεροκόμματο για την οικογένειά τους - επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας… εξηγήσεις!

Έστω και με… χρονοκαθυστέρηση έτσι, ο Τσίπρας, θορυβημένος μετά το σάλο που προκλήθηκε στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, και όχι από την ιστορία ενός βιοπαλαιστή που «έτυχε» να δει το φως της δημοσιότητας, καθώς παρόμοιες «ξεδιπλώνονται» καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όχι μόνο πήρε απόσταση… ασφαλείας από τις τελευταίες επιτυχίες των Αρχών κατά του εγκλήματος, αλλά ζήτησε ενημέρωση και εξηγήσεις από τον Νίκο Τόσκα!

Και κάπως έτσι, με ένα απλό τηλεφώνημα, ο Τσίπρας απέδειξε ότι είναι αποφασισμένος να «χτυπήσει» ξανά την ανθρωπιστική κρίση, αιφνιδιάζοντάς την από… μέσα!

Άλλες κακές γλώσσες βέβαια, θέλουν τον πάντα κοινωνικά ευαίσθητο πρωθυπουργό να… ίδρωσε, μετά από συμβουλή του επικοινωνιακού επιτελείου του ότι το όλο περιστατικό θα «τραυμάτιζε» την εικόνα της κυβέρνησής του, ζητώντας οι αστυνομικοί που συνηθίζουν να εξαντλούν την αυστηρότητά τους αδιακρίτως, να κρατήσουν ένα πιο χαμηλό... προφίλ.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πλησιάζουν και εκείνες οι μέρες που οι υποψήφιοι μελλοντικοί φοροφυγάδες θα βγουν στους δρόμους με τα τριγωνάκια τους, αλλά χωρίς ταμειακές μηχανές ή μπλοκάκια, στεπώνοντάς τα χωρίς να κόβουν αποδείξεις. Εξάλλου κυκλοφορεί και εκεί έξω ακόμα ελεύθερο και το κοριτσάκι με τα σπίρτα...

Μόνο που η εικόνα του λιπόθυμου καστανά έχει «τραυματίσει» ήδη ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και τις καρδιές των πολιτών της…

Σχετικές ειδήσεις