ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ασφαλιστικό – Η μετάλλαξη του Καμμένου

Ασφαλιστικό – Η μετάλλαξη του Καμμένου

Η μετάλλαξη του Πάνου Καμμένου από τη στιγμή που μπήκε στην Κυβέρνηση, μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτή του Αλέξη Τσίπρα. Οι τύποι δεν έχουν μεταλλαχθεί απλώς εξελίσσονται σε… Πόκεμον.

Οι ίδιοι τύποι που κάποτε ανέβαιναν σε τρακτέρ και παρότρυναν τους αγρότες στο «όλα ή τίποτα» τώρα τους λένε «τίποτα!». Και τους το λένε χωρίς ίχνος ντροπής. Ο Καμμένος πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή, διοργάνωνε προσυνέδρια στη Θεσσαλία για την αγροτιά.

12633070 1305466636146069 2009503989 o

Και δείτε τι τους έλεγε:

«Σήμερα, έτυχε να διαλέξουμε αυτή την ημερομηνία για να έρθουμε εδώ στη Λάρισα, στη Θεσσαλία, σε αυτόν τον ευλογημένο κάμπο, την ίδια στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί οι αγρότες. Γιατί έχουν ξεσηκωθεί οι αγρότες; Έχουν ξεσηκωθεί μήπως οι αγρότες για να ικανοποιήσουν αιτήματά τους παράλογα; Είναι δυνατόν να βάλουμε τις κοινωνικές ομάδες να συγκρούονται; Είναι δυνατόν τα «παπαγαλάκια» της τρόικας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να κατηγορούν τον αγροτικό πληθυσμό ότι παλεύει δήθεν για να πάρει πίσω τις επιδοτήσεις: Δεν είναι αυτή η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι σκοπός της Τρόικας, σκοπός των δανειστών είναι να καταργηθεί η πρωτογενής παραγωγή, να μην υπάρχουν χωράφια καλλιεργημένα στην πατρίδα μας, να μην είναι αυτόνομη η Ελλάδα από αγροτικά προϊόντα, να μην υπάρχει η αυτοδυναμία της χώρας για να θρέψει τον λαό της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για τον Καμμένο, όλα αυτά μπορεί απλά να είναι μια μέρα ακόμη στη δουλειά! Για τον κοσμάκη που είναι στους δρόμους όμως είναι η ζωή και το μέλλον του! Γι’ αυτό και θα τιμωρήσουν τους ψεύτες…

Σχετικές ειδήσεις