ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ποια Πρωταπριλιά; Ο μήνας έχει «9» για τον Καμμένο: Στην Κύπρο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Ποια Πρωταπριλιά; Ο μήνας έχει «9» για τον Καμμένο: Στην Κύπρο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Το ρόλο του πρωταγωνιστή σε φιλοπατριωτικά σώου και του σεμνού και ταπεινού θρησκόληπτου έχει αναλάβει να παίξει για άλλη μια φορά ο ταλαντούχος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Κύπρο, όπου έχει μεταβεί από το πρωί.

Ο αρχηγός του κομματιδίου που αποτελεί δεκανίκι της πιο αναποτελεσματικής κυβέρνησης όλων των εποχών τιμά την Πρωταπριλιά με τις πράξεις του.

Μετά το σόου που έδωσε στις ΗΠΑ με την μπάντα του Ναυτικού που πήρε μαζί του για να τον υποδεχθεί στο Αμέρικα, σειρά έχει η Κύπρος!!!

Θα αναρωτηθείτε βέβαια, «για ποιο λόγο ο πρόεδρος Καμμένος πάει στην Κύπρο;»

Μήπως ο άνθρωπος έχει κάποια σημαντική συνάντηση που καθιστά αναγκαία τη μετάβασή του με το πρωθυπουργικό Guilfstream;

Ε, λοιπόν, διαβάστε και το λόγο για τον οποίο πηγαίνει στην Κύπρο: Θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 61η επέτειο από την έναρξη του αντιαποικιακού αγώνα των Ελληνοκυπρίων!!!

Σημαντικό είναι να θυμίσουμε ότι πριν από τον Ιανουάριο του 2015, ως επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. κατήγγειλε τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, επειδή ήθελε να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβαίνει στις Βρυξέλλες.

Σήμερα που γιορτάζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το διαζύγιό της με την αλήθεια και τη σοβαρότητα, ο κ. Καμμένος προτίμησε να μεταβεί με το πρωθυπουργικό Guilfstream στην Κύπρο αντί να κάνει οικονομία στο χρεωκοπημένο κράτος που υποτίθεται πως υπηρετεί και να πάρει την τακτική επιβατική πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές στην Κύπρο, το αεροσκάφος του Ελλαδίτη πρωθυπουργού με τον υπουργό Άμυνας έφτασε στη Λάρνακα λίγο πριν από τις 8:30, λίγα λεπτά πριν από την άφιξη της τακτικής πτήσης που πραγματοποιεί η Aegean.

Προφανώς, ο κ. Καμμένος και οι συνεργάτες του δεν είναι κοινοί θνητοί και δεν καταδέχονται να πετούν μαζί με κάποιους που μπορεί να σχολιάσουν τις πολιτικές παλινωδίες τους.

Τόσο πολύ φοβούνται να βρεθούν δίπλα στο λαό;

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιο είναι το κόστος πτήσης του Gulfstream και ποιο θα ήταν το κόστος μετάβασης με την Aegean με επίσημα στοιχεία και μεγέθη.

Πόσο κόστισε η πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για μια εθιμοτυπική συνάντηση;

Και επιτέλους θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα να σκορπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για δημόσιες σχέσεις την ώρα που ο λαός βρίσκεται κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας;

Σχετικές ειδήσεις