ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μνημόνια: Υπομονή σε 19 ημέρες βγαίνουμε - Δεν το πιστεύετε;

Μνημόνια: Υπομονή σε 19 ημέρες βγαίνουμε - Δεν το πιστεύετε;

Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που δεν πιστεύει τις διαβεβαιώσεις των Τσιπροκαμμένων ότι μετά το Πάσχα τελειώνουν τα μνημόνια;

Ααααα, σας παρακαλώ πολύ. Ο λόγος του Πάνου είναι συμβόλαιο.

Για όσους δεν θυμούνται, ο υπουργός Πάνος, πριν από 12 ημέρες, την 1η Απριλίου του 2016, ευρισκόμενος στην Κύπρο δήλωσε ξεκάθαρα:

«Φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο» είπε ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα.

Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει;

Το ίδιο ακριβώς δήλωσε και ο Τσίπρας μια ημέρα πριν από τον Καμμένο, στις 30 Μαρτίου του 2016:

«Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στο τέλος ενός δύσκολου δρόμου και έρχεται επιτέλους η στιγμή της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Ομάδα Εργασίας της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος και των επιπτώσεών του.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, το πήγε ακόμα παραπέρα και δεν δίστασε να δηλώσει πως φέτος μαζί με το Πάσχα θα ζήσουμε και την «ανάσταση» της οικονομίας.

Ενώ πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Χουλιαράκης, ξεπερνώντας κάθε όριο φαντασίας, είπε πως μπορεί τώρα να ψηφιστούν επώδυνα μέτρα, αλλά δεν θα εφαρμοστούν όλα γιατί θα έχουμε εξαιρετική δημοσιονομική πορεία έως το 2018.

Ρίγη συγκίνησης διαπέρασαν τα κορμιά χιλιάδων πολιτών που άκουσαν αυτές τις δηλώσεις, σαν να τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε: Σε 19 ημέρες τελειώνει ο εφιάλτης που ζει ο Ελληνικός λαός εδώ και 6 χρόνια.

Θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη, εκατομμύρια Έλληνες θα ξεχυθούν στους δρόμους κρατώντας σφιχτά στο στήθος τους τις φωτογραφίες του Αλέξη και του Πάνου.

Οι καμπάνες θα ηχούν χαρμόσυνα σε όλη τη χώρα.

Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες - επενδυτές θα κάνουν ουρές στα σύνορα με τα Σκόπια και στα ελληνικά νησιά και θα ουρλιάζουν προκειμένου να επενδύσουν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ελληνική οικονομία που θα εκτοξευθεί προς τα πάνω σαν ελατήριο!!!

Όλοι θα είμαστε χαμογελαστοί και μετά θα βάλουμε τα μαγιό μας για να πάμε να κάνουμε τα μπάνια του λαού απαλλαγμένοι από χρέη και μνημονιακά προβλήματα.

Τα μνημόνια θα σχιστούν, ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί, οι μισθοί θα αυξηθούν, η 13η σύνταξη θα επιστρέψει μαζί με τη σεισάχθεια στα κόκκινα δάνεια και τη διαγραφή χρέους.

Τα έτη 2010 - 2016 θα είναι μια κακή ανάμνηση που δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά.

Το ΔΝΤ και το Βερολίνο θα κάθονται προσοχή στις διαταγές του Αλέξη και του Πάνου που θα είναι οι «στρατάρχες» της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου.

Μιλάμε δηλαδή για κοσμογονικές αλλαγές.

Το ακατανόητο στην όλη ιστορία, είναι πως ακόμα υπάρχουν κακεντρεχείς που δεν πιστεύουν τις δεσμεύσεις του Αλέξη και του Πάνου.

Ναι καλά διαβάσατε. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι ανίδεοι που δεν θέλουν το καλό της Πατρίδας και ισχυρίζονται - άκουσον άκουσον - ότι αυτά που λένε ο Πρωθυπουργός και ο υπερυπουργός Εθνικής Άμυνας είναι αστειότητες!

Τόσο κακία πιά;

Τέτοια ζήλια;

Τέτοια μοχθηρία για τους ήρωες;

Υπομονή όμως.

Σε 19 ημέρες ο Αλέξης και ο Πάνος θα σας κλείσουν τα στόματα...

Σχετικές ειδήσεις