ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κύριε Καμμένε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

Κύριε Καμμένε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος.

Η Τρόικα του ζητά να κόψει 450 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό του, οι Τούρκοι τον… γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και αλωνίζουν στο Αιγαίο και το Newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι στο όνομα του πατέρα του Ηλία, λίγες ημέρες πριν πεθάνει μετά από μακροχρόνια ασθένεια ιδρύθηκαν με έδρα την Αγγλία δύο εταιρείες της μιας λίρας που είναι παγκοσμίως γνωστό σε τι χρησιμεύουν. (Διαβάστε εδώ)

Η πίεση που αισθάνεται είναι αναμφίβολα μεγάλη καθώς στα δύο πρώτα ζητήματα δεν μπορεί να αντιδράσει λόγω των προσωπικών του ευθυνών, αλλά και της γενικότερης πολιτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και πάλι με δική του συνευθύνη.

Στο δε τρίτο, η μοναδική απάντηση που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι κάποιοι δεν σέβονται τη μνήμη του πατέρα του (διαβάστε εδώ την καταλυτική απάντηση του Newsbomb.gr) και το γεγονός ότι βάφτισε για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ, τις τεκμηριωμένες αποδείξεις και τα εύλογα δημοσιογραφικά ερωτήματα συκοφαντία.

Καμία απάντηση επί της ουσίας στα συγκεκριμένα ερωτήματα που του τέθηκαν όχι μόνον από τη δημοσιογραφική έρευνα, αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Και σε όλα αυτά αθροίστε και τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στο κόμμα του απογοητευτικά ποσοστά...

Τι να κάνει λοιπόν;

Αναμφισβήτητα περνάει δύσκολες ώρες οι οποίες τον ωθούν σε βεβιασμένες κινήσεις πανικού.

Το σκέφτηκε από εδώ, το έφερε από εκεί. Άνοιξε το πρωί τη ντουλάπα του, πήρε τη μεγάλη στολή εκστρατείας με τα διακριτικά των όπλων, φώναξε τον προσωπικό του φωτογράφο και κάθισε στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας από όπου διέταξε άσκηση «πολεμικής ετοιμότητας» ενάντια στην προκλητικότητα Τουρκίας και Σκοπίων στην Ειδομένη.

Ας αφήσουμε αρχικά στην άκρη το θέμα της… αντιποίησης αρχής. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει νομικά, που είναι συζητήσιμο, υπάρχει πολιτικά. Για τον ίδιο αλλά κυρίως για την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος.

Ίσως είναι ο μοναδικός πολιτικός στον κόσμο που πηγαίνει στο γραφείο του με στολή στρατιωτικού.

Κι αν αυτό δεν δείχνει τουλάχιστον προσωπικά πολιτικά αδιέξοδα, τότε άραγε τι δείχνει;

Εμείς διαλέγουμε αυτή την απάντηση που είναι η επιεικέστερη και η ασφαλέστερη για την Πατρίδα μας…

Επίσης θα είχε ένα ενδιαφέρον να μαθαίναμε τα συναισθήματα του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος ενώ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους, ο κυβερνητικός του εταίρος μετατρέπει το υπουργικό γραφείο σε... Καρναβάλι.

Κύριε Τσίπρα, πλέον σας συμπονάμε... Καλά ξεμπερδέματα!!!

Πηγή φωτογραφίας: militaire.gr

Σχετικές ειδήσεις