ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Βλαστημάς την Παναγία; Ελεύθερα!

Βλαστημάς την Παναγία; Ελεύθερα!

H είδηση «έσκασε» σαν βόμβα: ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει νόμο για να μην διώκεται η βλασφημία!

Οι τύποι όχι απλά δεν έχουν όσιο ούτε ιερό, αλλά προκαλούν όλους τους Έλληνες με αυτά που κάνουν!

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Θέλουν να διαλύσουν τη χώρα για να την ξεπουλήσουν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στα «κοράκια».

Η αθλιότερη κυβέρνηση στην ελληνική Ιστορία, αποσυνθέτει τον κοινωνικό ιστό της χώρας με συντονισμένες κινήσεις. Και το κάνει με περίσσιο θράσος. Δεν αγνοεί τους κινδύνους και τους εσωτερικούς και τους εκτός Ελλάδος. Τους ευνοεί.

Ανοίγει την Κερκόπορτα.

Την ώρα που οι Τούρκοι, συσπειρώνονται γύρω από την πατρίδα και τη θρησκεία τους, μια θρησκεία ολοένα και πιο επιθετική, ο Τσίπρας και ο Καμμένος προσπαθούν να γκρεμίσουν τις ίδιες έννοιες στην Ελλάδα. Με κάθε τρόπο.

Το νομοθέτημα που πάει να περάσει με... δόξα και τιμή το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Ελλάδα του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, στην Ελλάδα που η Παναγιά μας κράτησε όρθιους απέναντι στους εχθρούς, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει τα Θεία δημοσίως, χωρίς τιμωρία και χωρίς κανένα φραγμό!

Κατάντια...

Κατάντια που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστείς ότι οι ίδιοι άνθρωποι νομοθετούν, ώστε αν πεις αποκαλέσεις κάποιον «π...η» να τιμωρείσαι για ρατσιστική συμπεριφορά!

Προφανώς η Παναγία και ο Χριστός, τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, δεν χρήζουν προστασίας από το Νόμο για τον Τσίπρα και τον Καμμένο...

Μάλλον θα τους ξαναπροστατεύσουν όταν γίνουν μειονότητα... Για την ακρίβεια όταν τους κάνουν μειονότητα... Όπως επιθυμούν και οι μέσα και οι έξω....

Αλλά δεν θα τους περάσει. Ο Έλληνας ξέρει να υπερασπίζεται και την θρησκεία και την πατρίδα και την οικογένεια του.

Σχετικές ειδήσεις