ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ και «Αυγή» σε virtual reality: Ο κόσμος υποφέρει κι αυτοί μιλάνε για πρωτογενές πλεόνασμα!

ΣΥΡΙΖΑ και «Αυγή» σε virtual reality: Ο κόσμος υποφέρει κι αυτοί μιλάνε για πρωτογενές πλεόνασμα!

Τελικώς είναι να αναρωτιέται κανείς εάν τα έντυπα Μέσα που πρόσκεινται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση τρώνε το ίδιο ακριβώς σανό, με αυτό που καθημερινά μας σερβίρουν, παρουσιάζοντας τα πράγματα στην Ελλάδα σα να είναι βγαλμένα από την εικονική πραγματικότητα χολιγουντιανών υπερπαραγωγών, όπως η διάσημη τριλογία του «Matrix».

Αυτό που διαβάσαμε στο φύλλο της Τετάρτης (17/08/2016) στην «Αυγή» μας άφησε εμβρόντητους: «Πρωτογενές πλεόνασμα τετραπλάσιο του στόχου – Ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για νέο ελληνικό ομόλογο».

Εδώ δεν μιλάμε απλώς για προπαγάνδα, αλλά για κανονική παράλλαξη αυτού που ζούμε! Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι! Τη στιγμή που ήδη τα στοιχεία για τον τακτικό προϋπολογισμό δείχνουν έλλειμμα, την ώρα που τα έσοδα στον κρατικό κορβανά έχουν κυριολεκτικά στερέψει και η αγορά έχει «πατώσει», το σανό πάει... σύννεφο!

Κανείς τους, όμως, ούτε στην Κουμουνδούρου, ούτε στην κυβέρνηση αλλά ούτε και στην «Αυγή» δεν λέει το παραμικρό για αυτά που τραβούν οι πολίτες. Τίποτα! Θαρρεί κανείς πως όλα πάνε πρίμα στην Ελλάδα των Μνημονίων... Μόνο βλέπεις κάποιους πιο «θαρραλέους» να εφορμούν στα κανάλια και να αποκαλούν προσποιητά τον ΕΝΦΙΑ «βάρβαρο μέτρο».

Γκρινιάζεις; Είσαι ανόητος. Παραπονιέσαι; Είσαι απερίσκεπτος. Θέλεις εκλογές; Είσαι διπλά ανόητος, βάσει της λογικής Τσίπρα...

Μπράβο, πρωθυπουργέ μας, να χαίρεσαι την κυβέρνησή σου και την εικονική σου πραγματικότητα. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, βγάλε το σύνθημα «Η Ελπίδα Έρχεται» από το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Το «Σανό με το δικράνι» πάει πολύ καλύτερα...

Σχετικές ειδήσεις