ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η Θεανώ, οι παραισθήσεις και τα... γεμιστά!

Η Θεανώ, οι παραισθήσεις και τα... γεμιστά!

Βρε τι βλέπουν τα έρημα τα ματάκια μας καθημερινά, με τις απίστευτες δηλώσεις των υπουργικών στελεχών της «αριστερής» κυβέρνησης! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, να πετάξει το δικό της «μαργαριτάρι».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», η Θεανώ είπε όλο καμάρι: «Εγώ βλέπω πάρα πολύ κόσμο στο δρόμο και μου λέει, “εμένα η σύνταξή μου ήταν 920 ευρώ και είναι 920 ή 917”. Δεν είχαν καμμία από αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα media».

Κουφάθηκαν τα σύρματα... Μας «έστειλε» η κυρία Φωτίου! Άρα, κατά το θεώρημα της υπουργού, το «τσεκούρι» που βιώνουν οι συνταξιούχοι στις απολαβές τους δεν υπάρχει και οι περικοπές που φάνηκαν στα ATM συνιστούν «μαγική εικόνα»...

Ίσως η Θεανώ θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό της, όταν το 2015 είχε πει: «Άλλωστε τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε».
Πράγματι, η κυβέρνηση έτσι λειτουργεί. Με το τίποτα και μοιράζοντας ψίχουλα.

Εύλογα, λοιπόν, διερωτάται κανείς:

α. η Θεανώ έχει φάει γεμιστά τελευταίως;
β. τι έχουν μέσα αυτά τα γεμιστά;
γ. γιατί αυτά τα γεμιστά οδηγούν τον τρώγοντα στη Χώρα του Ποτέ – Ποτέ και όχι στο Ελλαδιστάν της συριζαϊκής παράκρουσης;

Θεανώ, τι τρως και δεν μας δίνεις;

Σχετικές ειδήσεις