ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ; Οι δανειστές μας πάνε «ντουγρού» για τέταρτο Μνημόνιο!

Τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ; Οι δανειστές μας πάνε «ντουγρού» για τέταρτο Μνημόνιο!

Το ξέρουν πλέον ως και οι πέτρες κι όσο κι αν η κυβέρνηση κάνει το «κορόιδο», η αλήθεια, όπως ο βήχας αλλά και ο έρωτας, δεν κρύβεται: έξω δεν πάμε καθόλου καλά και τα αρπαχτικά του Κουαρτέτου θέλουν πάση θυσία να στείλουν την Ελλάδα στον «Καιάδα» ενός τέταρτου, ακόμη πιο σκληρού Μνημονίου.

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: τα Μνημόνια είναι συνταγή αίματος και αποτυχίας. Η Ελλάδα βρίσκεται παγιδευμένη εδώ και 6,5 χρόνια στον «ιστό της μνημονιακής αράχνης» και φως δεν φαίνεται πουθενά!

Το πρόσφατο δημοσίευμα της Bild, μέσω του οποίου περιγράφεται ότι οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες (CDU) απεργάζονται σενάρια για νέο Μνημόνιο δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν.

Στη Γερμανία, τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον ποιο κόμμα θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ελλάδας. Δεν τους νοιάζει εάν θα είναι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τους δανειστές ο εκάστοτε πρωθυπουργός δεν είναι παρά ο τοπικός διαχειριστής ενός οικονομικού χάους, που ήδη «λούζονται» περίπου 11 εκατ. Έλληνες.

Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά τους, οι Έλληνες θέλουν τη ζωή τους. Αυτή που τους την κλέβουν με τον πλέον ληστρικό τρόπο οι πολιτικές των μνημονίων.

Κι αντί να βρεθεί ένας πολιτικός που θα προτείνει κάτι καινούργιο, παρέχοντας ουσιαστικές προτάσεις για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, όλοι αποζητούν το δαχτυλίδι του «Διαχειριστή του Χάους».

Μήπως να αρχίσουμε να ξυπνάμε, επιτέλους, αδέρφια; Γιατί, πώς να το κάνουμε; Με αυτή την κατάσταση να μας γίνεται διαρκές βίωμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε χαΐρι και προκοπή...

Σχετικές ειδήσεις