ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ελένη και Πάνο, ευτυχώς που ο Ερντογάν δεν διεκδικεί τη νήσο... Τω!

Ελένη και Πάνο, ευτυχώς που ο Ερντογάν δεν διεκδικεί τη νήσο... Τω!

Το να κάνεις ένα σαρδάμ ή να γράψεις κάτι εκ παραδρομής δεν είναι δα και κάτι αμαρτωλό.Το να κάνεις, όμως το ίδιο σφάλμα δύο φορές και μάλιστα μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας ώρας, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, πόσο δε μάλλον όταν είσαι βουλευτής κόμματος και επισκέπτεσαι ένα ακριτικό νησί, με φόντο το τεταμένο κλίμα στα ελληνοτουρκικά: Τότε μάλλον είσαι άξιος της μοίρας σου!

Είπε κι αυτή η έρμη η Ελένη – η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ντε! – να το παίξει ειδήμων στα social media και τα έκανε «μούσκεμα» με αποτέλεσμα το twitter να την περιλάβει καταλλήλως!

Συμμετέχοντας κι αυτή στο ταξίδι της φανφάρας του Πάνου Καμμένου στο ακριτικό Καστελόριζο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε να ανεβάσει μια φωτογραφία από το νησί της Ρω, γράφοντας στην λεζάντα: «Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ»!

Ιδού διά του λόγου το αληθές...

tw 1

Στην αρχή, όλοι είπαν: «Έλα μωρέ έκανε ένα λάθος, ‘ντάξει!». Όμως στη συνέχεια και συγκεκριμένα μισή ώρα αργότερα, η γκάφα γιγαντώθηκε: Η Ελένη – η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ντε! - ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία, όπου πόζαρε όλο καμάρι δίπλα στον υπουργό Πάνο και στην λεζάντα έγραψε: «Μετά το τρισάγιο στην μνήμη της Κυράς της Τω και την κατάθεση στεφάνου»!!!!!!!!!

Καμαρώστε!

tw 2

Πώς το έλεγε, να δείτε ο Χάρρυ Κλυνν; «Κουφάθηκαν τα σύρματα, πέντε λεπτά δελτίο ειδήσεων για όσους έχουν προβλήματα ακοής»!

Με το συμπάθιο, κιόλας, κυρία Αυλωνίτου, αλλά πείτε μας ειλικρινά: Για την Κυρά της Ρω, τη θρυλική μορφή της Δέσποινας Αχλαδιώτη που επί 40 χρόνια σήκωνε την ελληνική σημαία στο μαρτυρικό νησί της Ρω δεν έχετε ξανακούσει;

Μετά είναι να απορούμε αδέλφια, γιατί οι Τούρκοι δεν μπορούν να μας πάρουν στα σοβαρά! Να, γιατί! Εδώ δεν μιλάμε για λάθος, ούτε για παραδρομή της γλώσσας, αλλά για καραμπινάτη άγνοια στοιχειωδών γνώσεων της ελληνικής Ιστορίας!

Πάνο και Ελένη, ευτυχώς που το «καρντάσι» απ’ την απέναντι όχθη – ο Σουλτάνος Ερντογάν ντε! – δεν διεκδικεί την... Τω!

Για «σουλτάν μερεμέτ» είμαστε. Ήμαρτον, Θεέ και Κύριε! Τι άλλο θα δούμε και θ’ ακούσουμε με δαύτους!

Σχετικές ειδήσεις