ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ζουράρις: Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;

Όψιμα θυμήθηκε τον αγωνιστή που κρύβει μέσα του ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος επανήλθε και σήμερα, Πέμπτη (15/12/2016) στην απίστευτη «κοτσάνα» που είπε την Τετάρτη, ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει».

«Πάντα έχει σημασία ποιος το λέει, με την ιστορία που κουβαλάει, ασχέτως αν είμαι υπουργός. Είμαι Έλληνας δάσκαλος επί 70 χρόνια και αγωνιστής», δήλωσε ο κ. Ζουράρις, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Επομένως κανένας νησιώτης, που με γνωρίζουν όλοι, δεν μπορούσε να πει ότι τρελάθηκε ο Ζουράρις, ούτε τι λέει ο Ζουράρις. Όσοι επιμένουν σε αυτή τη δήλωση, σημαίνει ότι η σχέση τους με την ελληνική ιστορία και εμένα τον ίδιο, τον αγωνιστή Ζουράρι, είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι χθεσινός και όλοι ξέρουν ποια είναι η σχέση μου με τον ελληνισμό».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να παρερμηνευθεί η δήλωσή του από τους Τούρκους, είπε: «Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;».

Εδώ, αδέλφια, μιλάμε πλέον για τον απόλυτο ξεπεσμό: αντί ο κ. Ζουράρις να βγει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απίστευτη εθνομηδενιστική γκάφα του, θέλησε να βγει κι από πάνω, επιμένοντας στην αρχική του δήλωση.

Η κατάσταση πλέον είναι τραγική και απαιτείται κατεπειγόντως η επέμβαση του πρωθυπουργού. Τη μια με τη σημαία, την άλλη με τα νησιά, σε λίγο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ανοίξουν διάπλατα την πόρτα στους Τούρκους και θα τους πουν: «Ευχαριστούμε πολύ, περάστε!». Υπάρχει τελικά τσίπα ή έστω μια στοιχειώδης σοβαρότητα;

Δυστυχώς, η τακτική της κυβέρνησης των δήθεν διαπραγματευτών απέναντι στα εθνικά θέματα θυμίζει «παιδική χαρά». Κι αν συνεχιστεί αυτό το «βιολί», η εθνική τραγωδία δεν θα αργήσει να έρθει.

Σοβαρευτείτε, κύριε πρωθυπουργέ! Γιατί εάν συνεχίζουν οι υπουργοί σας να γράφουν στα «μέζεα του στεατοπυγικού τους υποσυστήματος» - για να χρησιμοποιήσουμε μια αγαπημένη φράση του κ. Ζουράρι – τον ελληνικό λαό, τότε η χώρα θα οδεύει ντουγρού για τον γκρεμό!

Έλεος πια... Υπάρχει κι ένα όριο!

Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα για τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι

Σχετικές ειδήσεις