ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτο: Οι Γερμανοί στέλνουν τους πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα!

Απίστευτο: Οι Γερμανοί στέλνουν τους πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα!

Τα είχαμε μαζεμένα, μας ήρθανε και τσουβαλάτα! Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση χώνει το κεφάλι της στην άμμο σαν άλλη στρουθοκάμηλος για το προσφυγικό, το Βερολίνο ετοιμάζεται να μετατρέψει την χώρα μας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών.

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι! Βγήκε αυτός ο απίθανος ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, ο Τόμας ντε Μεζιέρ, και ζήτησε από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες (BAMF) να εφαρμόζει από τις 15 Μαρτίου την ευρωπαϊκή Συνθήκη του Δουβλίνου, η οποία προβλέπει την εξέταση της αίτησης για παροχή ασύλου από την πρώτη χώρα της ΕΕ στην οποία φτάνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, κυρίως δηλαδή η Ελλάδα και η Ιταλία.

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι η γερμανική κυβέρνηση σκοπεύει να μετατρέψει οριστικά την πατρίδα μας αλλά και τη γειτονική Ιταλία σε αποθήκες ψυχών!

Η Ευρώπη της «αλληλεγγύης και της ομοψυχίας» σε όλο της το μεγαλείο! Το απίστευτο, όμως, είναι ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχει ακουστεί κιχ για το θέμα αυτό από πλευράς των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Εδώ, λοιπόν, αδέρφια, μιλάμε για μια απίθανη κατάσταση: Ελλάδα και Ιταλία καλούνται πλέον, με βάση το βερολινέζικο σχέδιο, να σηκώσουν ΟΛΟ το βάρος των προσφύγων και των μεταναστών.

Και εδώ στη χώρα μας «βούβα»!

Ξυπνήστε εκεί στην κυβέρνηση! Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Αντιδράστε τώρα, προτού ξαναζήσουμε παρόμοιες εικόνες με εκείνες του 2014 και του 2015, όταν πρόσφυγες και μετανάστες στοιβάζονταν στα σύνορα της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και στους μεθοριακούς σταθμούς των Ευζώνων και της Ειδομένης, αλλά από την... ανάποδη!

Σοβαρευτείτε προτού να είναι αργά...

Σχετικές ειδήσεις