ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας «τρολάρει» ο Τζανακόπουλος: Ούτε λόγος για εφαρμογή των μέτρων από το 2018!

Μας «τρολάρει» ο Τζανακόπουλος: Ούτε λόγος για εφαρμογή των μέτρων από το 2018!

Ειδήσεις | Δημήτρης Τζανακόπουλος: Σε τούτη τη χώρα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όπως το θέλει, αλλά και πάλι η αλήθεια να παραμένει το μεγαλύτερο θύμα.

Ακούσαμε, λοιπόν, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο να λέει στο briefing των δημοσιογράφων ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για εφαρμογή των μέτρων από το 2018», ενώ σημείωσε πως «οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν απατήσεις των δανειστών έξω από το συγκεκριμένο πλαίσιο που έχει ήδη περιγραφεί από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στερούνται αληθείας».

Μας συγχωρείτε, κιόλας, κύριε εκπρόσωπε, αλλά τελικά με όλα αυτά που έχετε κάνει ως κυβέρνηση, ποιος μπορεί αληθινά να σας πιστέψει;

Το παραδέχεστε, άλλωστε, κι εσείς ο ίδιος: «Σε αυτή ειδικά τη φάση της τεχνικής διαπραγμάτευσης είναι αναγκαίο όλες οι πλευρές να είναι προσεκτικές ως προς τις πληροφορίες που διοχετεύουν στον Τύπο. Η διαπραγμάτευση οφείλει να γίνεται στο πεδίο και όχι μέσω διαρροών που μόνο σύγχυση προκαλούν στους Έλληνες πολίτες».

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τζανακόπουλος, τη Δευτέρα (06/03/2017) θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα της ημερήσιας διάταξης το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης που συντάχθηκε με ευθύνη του υπουργείου Οικονομίας και με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών υπουργείων.

«Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και το 2017 θα παρουσιάσει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα», επισήμανε.

Κύριε εκπρόσωπε, δεν αντέχουμε άλλη... ανάκαμψη! Ήμαρτον! Επτά χρόνια ανάκαμψη κι ανάπτυξη ακούμε και το μόνο που έχουμε φορτωμένο στις πλάτες μας είναι τα Μνημόνια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Σχετικές ειδήσεις