ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Φέτα: Τα γυρίζει τώρα η κυβέρνηση και λέει ότι δεν προστατεύεται!

Φέτα: Τα γυρίζει τώρα η κυβέρνηση και λέει ότι δεν προστατεύεται!

Ειδήσεις | Φέτα: Σε στροφή 180 μοιρών ως προς το θέμα της προστασίας της ελληνικότητας της φέτας φαίνεται πως προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τον ίδιο τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, να παραδέχεται, εμμέσως πλην σαφώς, ότι «δεν είναι εύκολη υπόθεση».

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ CETA

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει μαντάρα και ζητά, κατόπιν εορτής, να επανεξεταστεί το θέμα της φέτας, το οποίο, όπως όλα δείχνουν μένει στον «αέρα»!

Μιλώντας, χθες, Πέμπτη (09/03/2017) από το βήμα της έκθεσης «Agrothessaly 2017» και αναφερόμενος στην εμπορική και οικονομική συμφωνία ΕΕ – Καναδά (CETA) ο κ. Κόκκαλης είπε χαρακτηριστικά: «Η ελληνική κυβέρνηση στις 16 Μαΐου 2016 δια του υπουργού κ. Αποστόλου πέτυχε ευνοϊκή δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την φέτα. Η μάχη συνεχίζεται, δεν είναι εύκολη υπόθεση και πρέπει να γίνει διακομματικό το θέμα, διότι η φέτα είναι εθνικός πλούτος».

kokkalis

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης

Η συγκεκριμένη δήλωση φανερώνει πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτο πανικό, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συμφωνία CETA, αφού προβλέπει «α λα καρτ» προστασία για την ελληνικότητα της φέτας. (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ με τίτλο: «Φάκελος Φέτα: H CETA κι ένας λευκός πόλεμος σε μαύρο φόντο»)

Επί της ουσίας, η κυβέρνηση όψιμα θυμήθηκε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της φέτας και πλέον μιλάει για «διακομματικό θέμα» και για «εθνικό πλούτο»!

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2017, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε στο Στρασβούργο τη CETA. Από πλευράς Ελλάδας, η συμφωνία υπερψηφίστηκε από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, ενώ αντίθετα οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής αλλά και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, την καταψήφισαν.

Μάλιστα, τόσο ο κ. Μαριάς όσο και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, είχαν από καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το «ξεπούλημα» της φέτας. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Τρεχάτε ποδαράκια μου, τώρα, κύριοι της κυβέρνησης, να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα!

Σχετικές ειδήσεις