ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Το χαβά του ο Κατρούγκαλος: Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη

Το χαβά του ο Κατρούγκαλος: Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη

Ειδήσεις | Γιώργος Κατρούγκαλος: Το ζήσαμε και αυτό, αδέρφια: Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μετατροπή των συντάξεων σε επιδόματα και ελεημοσύνη, ο αγωνιστής και «κομμουνιστής» - όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς - Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει τώρα ότι υπάρχει ακόμα πολύ... λίπος κι ότι οι Έλληνες πρέπει να σηκώσουν κι άλλα, ακόμη πιο μεγάλα βάρη.

«Το 20% του πληθυσμού μπορεί να σηκώσει μεγαλύτερα βάρη, από το 80% που αυτή τη στιγμή είναι εξουθενωμένο», είπε ο κ. Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Απόδειξη ότι τα νούμερα τα οποία λέω είναι σωστά, ήταν ότι αυτό που είπα για το 80% των ασφαλιστικών εισφορών, ότι το πληρώνουν τώρα λιγότερο, το έχει παραδεχθεί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ».

Πόσα δεμάτια «σανό» θα μοιράσετε ακόμα στον κοσμάκη, υπουργέ; Βάλατε την υπογραφή σας σε έναν ανθρωποκτόνο νόμο, παραδέχεσαι ότι έχει εξουθενωθεί το 80% και τώρα λέτε ότι υπάρχει περιθώριο αφενός να φορτώσετε κι άλλα βάρη κι άλλους φόρους στο υπόλοιπο 20%.

Κι αφού λέτε ότι αυτό το 20% για εσάς είναι οι «έχοντες», τότε γιατί δεν τους τα επιβάλατε από την αρχή αυτά τα μεγάλα και δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη;

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, υπουργέ: η κυβέρνησή σας κοροϊδεύει τους πολίτες ψιλό γαζί κι εσείς αμπελοφιλοσοφείτε. Έτσι, κουβέντα να γίνεται, μωρέ...

Το καλύτερο, που έχετε πλέον να κάνετε, είναι να σωπαίνετε. Η υπομονή του λαού έχει σωθεί και σε λίγο θα ψάχνετε όλοι σας πέτρα για να κρυφτείτε!

Σχετικές ειδήσεις