ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Τζανακόπουλος «βλέπει» ανάπτυξη και επιμένει: Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας

Ο Τζανακόπουλος «βλέπει» ανάπτυξη και επιμένει: Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Ειδήσεις: «Ισορροπημένη» χαρακτήρισε την Πέμπτη (04/05/2017) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τη νέα συμφωνία Αθήνας – δανειστών, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει την προσοχή της στο κοινωνικό έργο και την ανάπτυξη.

«Τα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash 96, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «οδηγείται σε στρατηγικά λάθη».

Tα πολύ δύσκολα είναι πίσω μας; Μάλιστα! Το ακούσαμε κι αυτό! Το ότι μας έρχεται ένα μνημόνιο γεμάτο από εξαθλίωση, που θα μας «κατσικωθεί» στο σβέρκο για τα επόμενα χρόνια, δεν θα πείτε λέξη;

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και ξεκαθάρισε πως «δεν χαρίστηκε απολύτως κανένα πρόστιμο, δεν έχει διαγραφεί κανένα πρόστιμο, ούτε κλείσιμο ματιού έγινε».

Σε ερώτηση για τις προκλήσεις της Τουρκίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων» και πρόσθεσε: «Από τη δική μας πλευρά θέλουμε να κρατάμε διαρκώς ανοιχτούς τους διαύλους της πολιτικής συζήτησης, αλλά και των διπλωματικών επαφών, έτσι ώστε να υπάρχει μια όσο πιο γρήγορη αλλά και ήπια διαχείριση των θεμάτων και εξεύρεση λύσεων».

Κύριε εκπρόσωπε, ωραία όλα αυτά, αλλά οι γείτονες έχουν πλέον υπερβεί τα εσκαμμένα! Τη μια στο Αιγαίο, την άλλη εντός της κυπριακής ΑΟΖ, οι Τούρκοι επιδιώκουν ένα και μόνο πράγμα: Να δημιουργήσουν ένα νέο θερμό επεισόδιο...

Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε όλοι σας εκεί στην κυβέρνηση;

Σχετικές ειδήσεις