ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας τρολάρει, δεν μπορεί – Τσίπρας: Σε ένα χρόνο θα βγούμε από τα μνημόνια!

Μας τρολάρει, δεν μπορεί – Τσίπρας: Σε ένα χρόνο θα βγούμε από τα μνημόνια!

Σε παράλληλο σύμπαν κινείται μάλλον η κυβέρνηση, η οποία στο Eurogroup εξασφάλισε μόνο την εκταμίευση της δόσης, η οποία θα κατευθυνθεί στην εξυπηρέτηση των δανείων και τίποτα για την απομείωση του χρέους.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά μάλιστα και την ψήφιση των 140 προαπαιτούμένων, τα οποία θα πιέσουν περαιτέρω τους καθημαγμένους από τη λιτότητα Έλληνες, βλέπει έξοδο από τα μνημόνια σε ένα χρόνο!

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στον κ. Παυλόπουλο είπε: «Αυτό που θα σας πω σε λίγα λόγια είναι ότι είχαμε ένα καθοριστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση, δόθηκε σαφώς σήμα εμπιστοσύνης προς τις αγορές».

«Αυτό που αφορά και τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί με ιώβεια υπομονή και ψυχραιμία θυσίες, μεγάλες θυσίες, δόθηκε μία σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των προγραμμάτων, των μνημονίων, με το τέλος του τρίτου προγράμματος, σε ένα χρόνο από σήμερα», συμπλήρωσε.

Μίλησε δε και για επούλωση των πληγών της κρίσης: «Τώρα νομίζω ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και όχι να χαλαρώσουμε για να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας, που όμως θα μεταφραστεί και στο επίπεδο της ζωής και της καθημερινότητάς των πολιτών σε μια προοπτική δίκαιης ανάκαμψης και επούλωσης των μεγάλων πληγών της κρίσης»

Σχετικές ειδήσεις