ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τι Πετρόπουλος, τι Μπαλάφας: Έμποροι με σταματούν στο δρόμο και μου λένε «είστε ευεργέτες» (vid)

Τι Πετρόπουλος, τι Μπαλάφας: Έμποροι με σταματούν στο δρόμο και μου λένε «είστε ευεργέτες» (vid)

Το γνωστό άσμα του Σάκη Ρουβά «Όλα καλά» φαίνεται πως έχει γίνει το επίσημο αγαπημένο των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που προσπαθούν να πείσουν ως και τις... πέτρες αυτής της ταλαίπωρης χώρας πως όλα πάνε κατ’ ευχήν.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ... ΣΩΣΕΙΣ!

Γιατί, πώς αλλιώς να σχολιάσει κανείς την απίστευτη δήλωση που έκανε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας;

Ακολουθώντας, λοιπόν, το παράδειγμα του συναδέλφου του και υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος είχε κάνει προ μηνών τις αλήστου μνήμης δηλώσεις για τα «μπλοκάκια» και τις εισφορές (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), ο κ. Μπαλάφας είπε το εξής αμίμητο: «Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες. Με σταματάει ένα μηχανάκι στο δρόμο στη γωνία Αμερικής και Πανεπιστημίου, είναι γεγονός αυτό, σας διαβεβαιώ, του ανοίγω το αυτοκίνητο και μου λέει "σας θεωρούν ευεργέτες"».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σας λέω γεγονότα. Δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (σ.σ. Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».

Και για του λόγου το αληθές, ιδού και το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Για κοίτα ρε Έλληνα κάτι «ευεργέτες» που έχεις φορτωθεί στην πλάτη σου! Έτσι όπως πάνε, σε λίγο θα νομίζουν ότι η γιούχα είναι ζητωκραυγή και το φτύσιμο ψιχάλα!

Είστε με τα καλά σας, εκεί στην κυβέρνηση; Θεωρείτε τον κόσμο τόσο ανόητο ή μήπως η αφέλειά σας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο που λέτε ό,τι προλαβαίνετε;

Μετά, έχετε και την αξίωση να σας πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά. Ήμαρτον!

Σχετικές ειδήσεις