ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Χυδαία επίθεση Τζήμερου κατά Κουρουμπλή: «Ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα»

Χυδαία επίθεση Τζήμερου κατά Κουρουμπλή: «Ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα»

Θάνος Τζήμερος | Ειδήσεις: Το έχουμε πει άπειρες φορές και δεν θα κουραστούμε ποτέ να το επαναλαμβάνουμε: Είναι άλλο πράγμα να επικρίνεις έναν πολιτικό, στηλιτεύοντας τις πράξεις ή τα λεγόμενά του και είναι τελείως διαφορετικό να επιτίθεσαι προσωπικά εναντίον του, με χυδαιολογήματα και ύβρεις.

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, ο Θάνος Τζήμερος ξεπέρασε κάθε όριο και με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, καταφέρεται με αισχρούς κι απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό κόλπο.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Τζήμερος δεν διστάζει να αναφερθεί στην αναπηρία του υπουργού και γράφει πως «είναι αδύνατον να αντιληφθεί πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία, καθώς αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά “αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια”...».

«Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Όμως, μού είναι αδύνατον να αντιληφθώ πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία. Αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά "αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια" (από το θέμα οπ- του ορώ). Άρα δύο τινά ισχύουν. Ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση», γράφει στην απαράδεκτη ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος.

Το χυδαίο «πόνημα» του Τζήμερου προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα το Facebook να μπλοκάρει τον λογαριασμό του.

Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα έγραψε:

Ο ξεπεσμός δεν έχει όριο...

Σχετικές ειδήσεις