ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αλλαγή φύλου: Το τέταρτο μνημόνιο, ο Γιώργος που έγινε Γιωργία και η Δήμητρα που έγινε Μητσάρας

Αλλαγή φύλου: Το τέταρτο μνημόνιο, ο Γιώργος που έγινε Γιωργία και η Δήμητρα που έγινε Μητσάρας

Έτσι, όλοι μαζί, χέρι-χέρι στον αγώνα για τον αποπροσανατολισμό και την ύπνωση ενός ολόκληρου λαού που εδώ και χρόνια τον έχουμε βάλει στην εντατική και του αφήνουμε με το ζόρι, σταγόνα-σταγόνα τον ορό για να διατηρείται στην ζωή, μην τυχόν και μας «μείνει στα χέρια» και δεν μπορούμε μετά να συνεχίσουμε να του παίρνουμε το αίμα...

Αυτή την παράσταση παρακολουθούμε όλοι σαν υπνωτισμένοι, στην Βουλή, στα κανάλια, στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Μια χώρα που δεν ξέρει τι της ξημερώνει, ένας λαός που ξυπνάει το πρωί και δεν ξέρει αν θα την βγάλει μέχρι το βράδυ, έχει στηθεί στον καναπέ παρακολουθώντας την σύσσωμη την πολιτική ηγεσία της χώρας (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) να διαγωνίζεται και να κονταροχτυπιέται για την... αλλαγή φύλλου και για το... από ποια ηλικία και μετά ο Γιώργος μπορεί να γίνει Γεωργία και η Δήμητρα να γίνει Μητσάρας.

Έτσι ακριβώς.

Την ίδια ώρα που τα κλιμάκια των δανειστών και οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών «κλείνουν» ένα-ένα τα θέματα της «αξιολόγησης» στις συνατήσεις τους με τα κυβερνητικά στελέχη, σφραγίζοντας ουσιαστικά έτσι το... 4ο μνημόνιο, την κυβέρνηση την έπιασε η αγωνία να καταθέσει το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου και την αντιπολίτευση να παρατήσει όλα τα υπόλοιπα και να επικεντρώσει εκεί τον «νυν υπέρ πάντων» αγώνα της.

Θέατρο του παραλόγου;

Ή συμμετοχή και αποσιώπηση του εγκλήματος που πίσω από τις κονταρομαχίες για τον... Γιώργο, την Γεωργία, την Δήμητρα και τον Μητσάρα, συνεχίζει να γίνεται σε βάρος του ελληνικού λαού;

Διαλέγετε και παίρνετε.

Όπως κι αν το βαφτίσετε η ουσία δεν αλλάζει. Και είναι μία όπως άλλωστε ένας είναι και ο στόχος.

Να περάσουν και τα υπόλοιπα σφαγιαστικά μέτρα για τον ελληνικό λαό και την ίδια στιγμή να «πείσουμε» τον λαό να παρακολουθεί αποβλακωμένος στον καναπέ ή τα τηλεπαιχνίδια ή τις κοκορομαχίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την... αλλαγή φύλου και να μην αντιδρά ούτε με την... σκέψη στην καταστροφή της ζωής του και της ζωής των παιδιών του.