ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κύριοι, μας βλέπουν!

Κύριοι, μας βλέπουν!

Οι παροιμίες είναι σοφές όπως λένε, κι εδώ ισχύει το «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Μείζον πολιτικό ατόπημα και σκάνδαλο μεγατόνων χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Δεν μπορούμε, προς το παρόν τουλάχιστον να γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν η υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία έχει «μαύρες τρύπες» κι αν δικαίως χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως «σκάνδαλο». Αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης η οποία θα ερευνήσει όλα τα στοιχεία και θα αποφανθεί.

Από εκεί και πέρα όμως, παρακολουθώντας όλο αυτό το σίριαλ των τελευταίων ημερών, ο καθένας μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Είναι προφανές πως η αντιπολίτευση, κυρίως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να παρουσιάσουν την κυβέρνηση Τσίπρα τουλάχιστον ως διεφθαρμένη και τον πρωθυπουργό μπλεγμένο! Το παλεύουν εδώ και καιρό αυτό… να κερδίσουν δηλαδή το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» το οποίο προφανώς έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν για 20 χρόνια και σέρνουν πίσω τους το «αμαρτωλό» παρελθόν.

Είναι δεδομένο δηλαδή πως η πλειοψηφία των πολιτών μπορεί να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό, όμως τον θεωρεί λιγότερο «διεφθαρμένο» από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Σε όλο αυτό το… πανηγύρι που στήθηκε εδώ και 10 μέρες αναφορικά με την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ειλικρινά μου έκανε τεράστια εντύπωση όταν είδα βουλευτές της ΔΗΣΥ, που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις του Σημίτη και έθαψαν σκανδαλάρες μεγατόνων, εξοπλιστικά, χρηματιστήριο κλπ να κουνούν το δάχτυλο στη Βουλή και τα τηλεοπτικά πάνελ, λες και προήλθαν από παρθενογένεση.

Ε, αυτό πια παραπάει… Η υποκρισία έχει και όρια!

Μας βλέπουνε, κύριοι! Και πιστέψτε μας, δεν βρέχει…

Σχετικές ειδήσεις