ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η διαφήμιση του Jumbo που γελοιοποιεί τη Νέα Δημοκρατία (vid)

Η διαφήμιση του Jumbo που γελοιοποιεί τη Νέα Δημοκρατία (vid)

Ο «Πανίκας» επέστρεψε και προκαλεί… σάλο!

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών “Jumbo” με πρωταγωνιστή τον επί σειρά ετών Νομάρχη Θεσσαλονίκης και άλλοτε κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο «Πανίκας» εμφανίζεται ως Ζορό και υπό τους ήχους του ύμνου της ΝΔ σε παρωδία, ρίχνεται στη μάχη για να σώσει τις Απόκριες…

Πολλοί κάνουν λόγο για γελοιοποίηση του κ. Ψωμιάδη, όμως η αλήθεια είναι πως ο πρώην Νομάρχης «εκμεταλλεύεται» το διαφημιστικό για να έρθει ξανά στο προσκήνιο και παράλληλα πληρώνεται.

Στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί «μούδιασμα», με πολλούς να κάνουν λόγο για γελοιοποίηση του κόμματος και του ίδιου του αρχηγού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας και ο «Πανίκας» εμφανίζεται ως… σωτήρας της παράταξης.

Γι’ αυτό άλλωστε χρησιμοποιείται και παραλλαγμένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Σε περιμένω Ζορό και πάλι…», αναφέρουν τα πρώτα λόγια του τραγουδιού της διαφήμισης, ενώ η γνωστή υπογραφή του Ζορό με το σπαθί γίνεται με γαλάζια γράμματα, όπως και το χρώμα της Νέας Δημοκρατίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει αντίδραση από την Πειραιώς, αλλά είναι βέβαιο πως το διαφημιστικό σποτ θα συζητηθεί πολύ σε πολιτικό και κομματικό επίπεδο.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις